Tudor Chirilă întoarce armele şi îi atacă pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat: „Eu, ca cetăţean, aştept de la Florin Cîţu, Vlad Voiculescu şi Raed Arafat să ne spună adevărul”

Tudoar Chirilă le cere vehement factorilor de decizie, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, premierul Cîţu şi şeful DSU Raed Arafat să spună adevărul cu privire la situaţia sistemului medical românesc, într-un moment când numărul pacienţilor Covid din secţiile ATI a depăşit capacitatea disponibilă în spitale.

„Eu, ca cetățean, aștept de la Florin Cîţu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat să ne spună adevărul, a fost dintotdeauna cea mai bună formă de comunicare. Și după ce ne spun adevărul, să acționeze în consecință. Unde suntem cu adevărat și care ar fi măsurile corecte? Prelungirea confuziei și a restricțiilor contradictorii ne va arunca într-o frustrare socială și mai mare și mai greu de gestionat.Alte ArticoleSituaţie disperată la maternitate, din cauza Covid. „Scoatem …Bilanţ coronavirus 10 aprilie. România a depăşit pragul de …Preşedintele Sanitas îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după …

Oricum ar fi, ceea ce s-a întâmplat aseară la Foișor arată a management prost și lipsă crasă de comunicare.”, scrie Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: „Dacă situaţia este atât de dramatică încât se evacuează pacinţi noaptea, ar trebui să fim în lockdown, nu-i aşa?”

„Și uite așa, în loc să faci ce trebuie pentru situația de fapt, faci ce poți pentru imaginea ta. Ăsta nu este stat, asta este o glumă macabră, din ce în ce mai macabră la care politicienii români contribuie de treizeci de ani. În lumina celor întâmplate ieri (și nu numai) guvernul trebuie să spună românilor adevărul, oricât de neplăcut ar fi el, pentru că vine un alt moment important în care o să facă exerciții de imagine cu moartea pe moarte călcând la ATI – Paștele. Dacă situația este atât de dramatică încât se evacuează pacienți noaptea ca să faci spital Covid înseamnă că Andreea Moldovan are dreptate și ar trebui să fim în lockdown, nu-i așa?”, a adăugat Tudor Chirilă.

Cunoscutul interpret i se adresează direct ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, amintindu-i că după tragedia de la Colectiv, oamenii au ieşit în stradă pentru a cere acelaşi lucru care este cerut şi acum, adevărul.

„Eu ca cetățean am pretenția să nu fiu mințit. Am pretenția ca ministrul sănătății și șeful comitetului pentru situații de urgență să iasă și să spună: suntem depășiți, nu avem paturi la ATI și nici nu vom putea să le facem peste noapte pentru că nu suntem pregătiți. Aș vrea să-i aduc aminte lui Vlad Voiculescu că oamenii au ieșit în stradă la Colectiv pentru că au fost mințiți. Felul în care guvernul comunică cu populația este diletantism de la cap la coadă. Într-un moment de o asemenea gravitate pentru lume și pentru România încă încercăm să băgăm sub preș adevărata situație.”, a mai punctat Tudor Chirilă.

Citeşte şi: Proteste în Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară. Oameni vor pleca în marş spre Palatul Cotroceni

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*