Tudor Chirilă, concert inedit pe Internet. Toată trupa a apărut în halate de baie

Tudor Chirilă, concert inedit pe Internet. Trupa Vama a lansat Fuli Bon Bon, despre care artistul a spus că este o „cremă miraculoasă care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața”.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, revoltat după ce s-a luat măsura deschiderii teatrelor din Bucureşti: Educația poate să mai aștepte că na, nu e așa de importantăAlte ArticoleEXCLUSIV. Carmen Tănase, după ce a fost vindecată de Flavia …A murit Dorin Ieşeanu. Artistul s-a stins din viaţă la doar …Cât costă ţinuta lui Klaus Iohannis, de la Dăbuleni. Numai …

Toţi membrii s-au îmbrăcat în halate albe de baie, iar Tudor Chirilă a purtat pe cap o cască de duș. „Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!

Tudor Chirilă, concert inedit pe Internet

A venit timpul să vă prezentăm Fuli Bon Bon, pe care-l lăudăm deja de ceva vreme. A venit timpul să vă redescoperiți, să vă reinventați, să vă optimizați, să vedeți lucrurile și pe voi înșivă altfel. A venit timpul să credeți, poate pentru prima dată, într-un produs cu adevărat revoluționar testat și susținut de noi, prietenii voștri, deveniți influenceri și ambasadori datorită lui.

Haideți să ne vedem pe 25 martie la ora 18, pe pagina de Facebook Vama Music, cu emoții, surprize, distracție și minți deschise! Haideți să ne simțim cât se poate de apropiați, măcar virtual, aduși împreună de această cremă extraordinară„, a transmis trupa Vama pe Facebook.

Tudor Chirilă, parodie despre vaccinare

Tudor Chirilă a realizat un pamflet, în care vorbeşte despre vaccinare. Asta, deoarece imunizarea împotriva coronavirusului este cel mai discutat subiect al momentului. Mulţi dintre prietenii virtuali nu au „gustat” gluma făcută de actor şi l-au criticat pentru cuvintele spuse.

”Nea Mariane, fii atent, deci sunt nervos rău de tot! Am depistat-o, deci am o pistă. Fii atent, cu vaccinul! E perfidă rău de tot. Nici nu pot să fiu coerent. Băi, lasă-ți părul lung, o să trebuiască să îți schimbi actul de identitate. Eu mi-am lăsat părul lung. Deci, ce fac ăştia, băga-mi-aș…

Primul vaccin, că ai văzut că sunt 2 doze… primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații, bre. Primul vaccin își ia informații, mapează că harta. Îți ia toată informația, ADN, globule, grupă de sânge. Îți ia și ce nu știi că ai în tine

Dacă vomiți la spital, una o să facă o poză imediat. E transfer de pixeli, au informația cu ce a ieșit din voma ta. Și ei retrag acea informație. Când ți-au băgat primul vaccin, ți-au băgat și primul ID. Îți ia toată informația, ne-au distrus. De aia se face pe 2 etape. Eu îmi fac acte false, să nu mă mai găsească. De aia îmi las părul lung„, a spus Tudor Chirilă.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*