Transformat de operațiile estetice. Cât de bogat este actorul din telenovela Esmeralda,Fernando Colunga, la vârsta de 57 de ani?

Transformarea fizică continuă a actorului Fernando Colunga a stârnit un val de curiozitate. În anii ’90, Colunga era unul dintre cei mai căutați actori de telenovele, adunând numeroase premii pentru interpretările sale remarcabile, inclusiv cel pentru cel mai bun actor principal.

La vârsta de 57 de ani, Colunga a luat o pauză din lumina reflectoarelor în 2012, după rolul său în Pasión y Poder. Întoarcerea sa pe micile ecrane a avut loc prin serialul Secretul familiei Greco de pe Netflix, în care joacă rolul unui mafiot.

Deși admirat pentru aspectul său impecabil, mulți observatori speculează că actorul și-a schimbat trăsăturile semnificativ printr-o serie de intervenții chirurgicale estetice, fapt evidențiat într-o fotografie recentă alături de Gabriela Spanic și Marcelo Buque, reunirea celor trei având loc după 26 de ani de la premiera telenovelei Usurpadora, la Televisa.

În ceea ce privește averea sa, conform Net Worth Celebrity, Fernando Colunga, care locuiește în Miami, dispune de aproximativ 5 milioane de dolari. O parte semnificativă din această avere provine din numeroasele sale apariții în telenovelele mexicane, cum ar fi „María la del Barrio”, unde se estimează că actorul câștiga aproximativ 47.000 de dolari pe lună în timpul vârfului carierei sale. În prezent, surse apropiate actorului indică faptul că Colunga ar câștiga aproximativ 87.000 de dolari lunar.

În plus, în ultima vreme, fanii au fost captivați de vestea neașteptată că Fernando Colunga ar urma să devină tată, într-o relație cu actrița Blanca Soto. Detaliile despre acest moment special din viața lor personală au fost confirmate recent în mediul public, susținute inclusiv de informațiile furnizate în cadrul programului „Chisme no Like”.

Vezi și:  Tu l-ai văzut?! Adi are 14 ani și a fost dat dispărut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *