Tragedie în sport. O fostă campioană olimpică, mondială și europeană a murit din cauza Covid-19

Tragedie în sport. Diana Igaly a fost spitalizată după ce s-a infectat cu noul coronavirus, informase, acum câteva zile, familia medaliatei cu aur la Jocurile Olimpice din 2004.

Tragedie în sport. O fostă campioană olimpică, mondială și europeană a murit din cauza Covid-19Alte ArticoleBiletul week-end-ului pariuri1x2.ro: Țintim profitul în cota …Gigi Becali continuă războiul cu Anamaria Prodan. „Mă …Mircea Rednic, demis de la Viitorul. Antrenorul, dat afară de …

Diana Igaly a câştigat primul său aur la nivel internaţional în 1990, la Campionatele Mondiale de la Moscova, succes pe care l-a repetat apoi la ediţiile de la Milano (1994), Barcelona (1998) şi Lahti (2002), toate în proba de skeet. Ea a cucerit, de asemenea, şase titluri de campioană europeană, obţinând în total 32 de medalii în competiţiile internaţionale. În cursul carierei sale, Diana Igaly a obţinut două medalii olimpice: bronz la Sydney, în anul 2000, şi aur la Atena, în 2004, relatează Agerpres. Fosta campioană era membră a Comitetului olimpic ungar din 2012. În anul următor, ea a fost aleasă preşedintă a Federaţiei de Tir Sportiv din ţara sa.

Doliu în fotbalul românesc. A murit o legendă a celor de la UTA

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*