Tragedie! Fratele tatălui lui Helmut Duckadam s-a spânzurat! Avea 83 de ani

Tragedie! Fratele tatălui lui Helmut Duckadam s-a spânzurat! O duminică după-amiază încheiată tragic la Șagu. Un bătrân de 83 de ani a decis să încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat. Evenimentul a fost sesizat de vecinii bătrânului în jurul orei 16:40, iar pompierii voluntari deși au intervenit rapid nu au putut să îi mai salveze viața. Bătrânul locuia singur și era fratele tatălui lui Helmuth Duckadam, scrie aradon.ro.

Tragedie! Fratele tatălui lui Helmut Duckadam s-a spânzurat!Alte ArticoleJO de la Tokyo, în pericol. Peste 80% dintre japonezi se opun …Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA. Ascensiuni importante …Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV. …

„Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu.

Helmut Duckadam, împuşcat de Ceauşescu? „Lumea crede că n-am curajul să spun”

Născut pe 1 aprilie 1959 la Șemlac, județul Arad, Helmut Duckadam este supranumit “Eroul de la Sevilla”, deoarece în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale. La scurt timp după câștigarea trofeului, a suferit o accidentare care i-a pus capăt carierei.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Hidroelectrica, din nou profit net uriaș, 760 de milioane de lei în doar trei luni, cu 76% mai mare

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*