Survivor România 2021. Roxana Nemeş, descalificată: „Sper să fiu bine”

Survivor România 2021. Roxana Nemeş a părăsit emisiunea, Dan Pavel a făcut anunţul şi a menţionat că s-a făcut tot posibilul ca să se recupereze, însă problemele ei de sănătate sunt destul de grave.

„Din păcate, din motive medicale, un membru al echipei Faimoșilor părăsește competiția Survivor România în această seară. Sănătatea, cum o spunem de fiecare dată, este pe primul loc și este mai importantă decât oricare alt criteriu legat de supraviețuire. (n.r. Roxana Nemeș) Alte ArticoleAlina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat …Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ. Rezultatul expertizei …Gabriela Prisacariu, primele declaraţii despre sarcină. În …

A beneficiat de tot sprijinul medical, s-au făcut analize, s-au făcut analize repetate, au fost serii de tratament, însă rezultatul este același. Din păcate, nu mai poate continua competiția Survivor România‘, a spus Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie cu Alexandra Stan şi Roxana Nemeş

Survivor România 2021. Roxana Nemeş a părăsit competiţia

Roxana Nemeș i-a sfătuit pe colegii ei să fie buni până la capăt și să renunțe la discuțiile tensionate. Este foarte bucuroasă că a avut parte de o astfel de experienţă şi că a rezistat până în acest punct al competiţiei.

„Vreau să cred că mă simt mai bine, asta e cel mai important.

Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine și o să fiu bine. Știu asta. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere.

Vă mulțumesc că de la fiecare am avut ceva de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor și că am putut să rămân până acum. Mulțumesc publicului de acasă pentru susținere. Vă urez succes, să credeți în voi, să nu vă mai certați și să fiți buni!”, a spus Roxana Nemeș, la Kanal D.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*