Surpriză în Eforie Nord: Prețul neașteptat al unei porții de hamsii îi uimește pe turiști

Descoperă surpriza prețului unei porții de hamsii în Eforie Nord!

În timp ce explora tarifele din stațiune, un turist a fost uimit de costul unei porții de hamsii în Eforie Nord. Conform informațiilor pe care le-a adunat, o porție de 100 de grame de hamsii curățate este de 13 lei, iar pentru creveți decorticați se plătește 25 de lei.

Turistul și-a făcut popas la o terasă locală, unde a studiat meniul și a observat prețurile diverse pentru preparatele disponibile. A remarcat că, în afară de hamsii, pe meniu se găseau și alte delicatese, cum ar fi midii pane la 10 lei pentru 100 de grame și calamar la 20 de lei pentru aceeași cantitate.

Patronul terasei a încurajat vizitatorii să deguste specialitățile locale și a asigurat că toate produsele sunt proaspete și accesibile. El a exprimat speranța că litoralul va atrage mulți turiști și că preparatele vor fi pe placul lor.

După ce a savurat hamsiile și alte bunătăți, turistul a apreciat calitatea acestora, menționând că hamsiile au fost foarte proaspete și delicioase. „Micul dejun în stil mediteranean a fost o experiență excelentă”, a concluzionat el după această incursiune culinară în Eforie Nord.

Vezi și:  Lasă-L pe Dumnezeu să meargă înaintea ta și liniștește-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *