“Știre importantă despre Nadia Comăneci: Confirmarea recentă a venit cu puțin timp în urmă

În acest an se împlinesc 44 de ani de la momentul în care Nadia Comăneci a obținut primul 10 din istoria gimnasticii, revoluționând tabla de marcaj electronic.

De atunci, celebrul gimnast s-a întors de mai multe ori la Montreal, orașul care a consacrat-o la Olimpiada din 1976, dar nu a mai revenit niciodată în sala unde a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.

“Parcă nu-mi vine să cred că a trecut atâta vreme. Părea ieri când am trăit toate acele momente. Acum simt o gamă variată de emoții, pentru că înțeleg mult mai multe acum decât la vârsta de 14 ani”, a mărturisit Nadia.

Într-un moment de sinceritate, marele campion a fost copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi.

Ea a exprimat regretul că se simte “bătrână” știind că a ieșit la pensie.

Nadia Comăneci primește o pensie consistentă pentru realizările sale remarcabile. Fosta campioană olimpică, laureată cu cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976 și Moscova 1980, beneficiază lunar de o pensie de 13.149 de lei din partea statului român, echivalentul a aproximativ 3.200 de dolari.

Vezi și:  Când Sunt Orele De Liniște La Bloc, De Fapt. Cine Nu Le Respectă Riscă Amenzi Drastice, Chiar Muncă În Folosul Comunității

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *