Soţia lui Viorel Păunescu a murit la 77 de ani

Soţia lui Viorel Păunescu a murit. Născută acum 77 de ani, la 8 martie 1944, Anişoara Păunescu a fost o prezenţă discretă în mediul de afaceri autohton şi un real sprijin moral pentru familia sa.

În 2020, aceasta a aniversat 50 de ani de la căsătoria cu omul de afaceri Viorel Păunescu. Alături de acesta ”a cunoscut bucuriile marilor realizări din toate domeniile în care familia Păunescu s-a implicat: sport, turism sau domeniul artistic”, au mai precizat reprezentanții familiei omului de afaceri.Alte ArticoleDacia Spring, lovitură pe piaţa auto în doar câteva ore de …Romaqua Group, o companie pentru un mediu verdePremierul Cîţu: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă …

Soţia lui Viorel Păunescu, Anişoara, s-a stins din viaţă în luna martie a acestui an, fiind înconjurată de întreaga dragoste a familiei şi a prietenilor apropiaţi.

Cine este Viorel Păunescu

Viorel Păunescu  este un om de afaceri român, președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București în perioada 1998–2003, fiind în prezent președintele de onoare al aceluiași club.

S-a lansat în handbal la Locomotiva Gara de Nord, jucând între anii 1955-1964 și la CSA Steaua București și CS Dinamo București și a făcut parte din echipa națională de handbal în 11.

Din noiembrie 2005 până în noiembrie 2013 a îndeplinit funcția de președinte al Federației Române de Natație.

A condus mai multe afaceri în domeniul turismului alături de frații săi George și Valentin (decedat), printre care barul Melody, Star Lido 3 și compania hotelieră Intercontinental România.

Bobby Păunescu face un mega-film, cu buget de 14 milioane de euro. Producţia care ar reda studiourilor de la Buftea strălucirea de altădată

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*