Sora lui Florin Salam a fugit cu amantul. Soţia bărbatului, dezvăluiri şocante: „Se droghează amândoi”

Sora lui Florin Salam a fugit cu amantul. Maria l-ar fi sunat pe tatăl copiilor ei să-i spună să nu o caute nimeni pentru că a plecat cu bărbatul pe care îl iubește. Se pare ca amantul surorii manelistului ar fi nimeni altul decât impresarul cântărețului, poreclit Grasu.

Citeşte şi: Cum a respectat Florin Salam măsurile de prevenire a răspândirii SARS COV 2 la evenimentele la care a cântat: „Am ținut clientul mai la distanță. Îl vedeai că vine cu un pachet din ăla, îi făceai semn: Poţi să vii”Alte ArticoleSchimbare la TVR şi Radio România. Se înmulţesc funcţiile …EXCLUSIV. Becali îl pune la zid pe Arafat: ”Nu ținem cont …Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre nopţile petrecute alături …

„Care adevăr? Că traieşte cu femeia de 3 ani de zile, 4? Nu ştiu exact de când trăieşte cu ea. Trăieşte cu ea, a fost plecat, a venit acasă. Ea a plecat, a venit, a plecat, iar a venit… A răpit-o? A venit iar poliţia la mine. Nu a răpit-o nimeni, a plecat de bună voie. Am văzut mesaje de la ea la el în telefon, cu o săptămână înainte să plece acum.

Dacă e plecat de 3 ani de zile cu ea, cum să nu ştiu? Ce să vorbesc cu el că e un drogat, un terminat. Şi el şi ea. Amândoi! Se droghează amândoi. De aia şi se complac. Nu ştiu unde au plecat. Ştiu că mai au o casă în Militari, care şi aia este pe numele meu, că sunt soţia lui şi acum, nu am divorţat. Are un apartament luat acolo.

Se întâlneau… Locuiau acolo! Da, am vrut, dar nu vrea divorţul. Vrea să stau eu pe loc cu copiii. Când se va sătura de ea să vină acasă. Nu am cum să mai iubesc un asemenea om. Dădea şi în mine şi în copiii mei. În toţi! Ne bătea! Efectiv, ne bătea. Da… Am sunat şi la 112, am fost şi la poliţie”, a spus soția lui Grasu, la Antena Stars.

Sora lui Florin Salam a fugit cu amantul. Cum a reacţionat manelistul

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum a reacționat Florin Salam când a aflat de relația celor doi. „Din câte știu, Florin Salam a preferat să nu se implice foarte mult, pentru că nu poate controla nimeni sentimentele unei alte persoane. Ei chiar se iubesc. Florin a preferat să-i lase în pace să decidă ei singuri ce doresc să facă, nu s-a implicat în povestea asta. Florin știa, evident, dar știi cum e, nu e cazul să te bagi în ciorba altuia. Până la urmă dacă cei doi se iubesc nu mai poate pune nimeni opreliști.

E foarte bine că nu s-a băgat Florin Salam pentru că nu trăiește el în casă cu cei doi, nu simte nimeni ce simt ei doi. Dacă se iubesc, e foarte frumos. Cred că pot ajunge la o înțelegere și cu foștii parteneri și în ce privește copiii. Soțul Mariei a sunat la Poliție deranjat de faptul că până la urmă Maria a fugit cu iubitul. A vrut cumva să se răzbune sau să tragă un semnal de alarmă. Eu îl înțeleg și pe el, dar dacă nu se poate, asta e viața”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru aceeaşi sursă.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*