Sondaj CURS. Bucureştenii sunt nemulţumiţi de Nicuşor Dan şi de coaliţia de guvernare

Sondaj CURS. Conform sondajului, 63% dintre bucureșteni consideră că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 29% consideră că direcția este una bună.

De asemenea, 66% dintre bucureșteni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 30% consideră că direcția este bună.Alte ArticoleMarcel Ciolacu a explicat de ce nu l-ar mai primi pe Liviu Dragnea …Prima reacţie a Guvernului după ce Maia Morgenstern a fost …Klaus Iohannis şi soţia sa, la slujba de Florii în Sibiu. …

Potrivit aceluiaşi sondaj CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Sondaj CURS: PNL este în cădere liberă în Bucureşti

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală.

În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat.  Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%, conform Stiripesurse.

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.

Citeşte şi: Prima reacţie a Guvernului după ce Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea. „Parlamentari ai AUR elogiază criminali de război de la tribuna Parlamentului încurajând astfel acţiunile antisemite”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*