Smiley și Gina Pistol, prima fotografie alături de micuța lor Josephine: Vreau să vă zic că…

Cu o zi înainte de marele eveniment, Smiley a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de viitoarea sa soție, Gina Pistol și micuța lor Josephine. În plus, alături de imaginea postată, artistul a ținut să transmită și un mesaj.

Cu o zi înainte de căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol, cuplul a postat pe conturile de socializare o fotografie cu fetița lor, Josephine, care apare în imagine spatele părinților săi. De asemenea, artistul a postat un mesaj în care vorbește despre lucrurile simple pe care le apreciază și pe care le consideră „noul Extraordinar”.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmpla, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a scris Smiley pe Facebook.

Gina Pistol și Smiley urmează să se căsătorească sâmbătă, pe data de 27 mai. Aceștia își vor uni destinele după șapte ani de relație. Sunt împreună de mult timp, dar și-au făcut publică dragostea abia în 2020, când Gina Pistol a anunțat că este însărcinată.

Vezi și:  Se Dublează Pensiile! Ministrul Muncii Anunţă Ca Pensia Minimă Va Fi…

Potrivit unor surse din anturajul lor, decorul va fi simplu, dar elegant, iar meniul va fi o combinație între tradițional și fine dining.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *