Simptomele care îți arată că NU trebuie să bei LAPTE! Avertismentul unui medic de familie

Simptomele care îți arată că NU trebuie să bei LAPTE! De-a lungul timpului au apărut pe piață mai multe alternative vegetale care au rolul de a înlocui băutra consumată de mii de ani. Medicii sunt de părere că laptele are un rol important încă de la naștere. Însă, pe măsură ce trec anii, multe persoane încep să dezvolte intoleranță la lactoză, motiv pentru care băutura devine dăunătoare pentru sănătate.

Prin urmare, 70% din persoane își pierd în timp lactaza, o enzimă care ajută organismul să digere alimentele care conţin lactoză. Intoleranţa se manifestă prin crampe stomacale, diaree şi greață. Medicul de familie Valeria Herdea susține că această afecţiune nu apare peste noapte, ci este o predispoziție genetică.Alte ArticoleHoroscop 26 martie 2021. Se reaprind scântei, fluturii dau din …Bianca Drăguşanu, declaraţia care i-a surprins pe toţi fanii. …Ghinion pentru Adi Sînă și Anca Serea! Artistul este îngropat …

Citește și: CNSU hotărăşte soarta românilor. RESTRICŢIILE care vor fi instituite în România: Magazinle închise în weekend de la ora 18:00, carantină de noapte de la ora 20:00

Simptomele care îți arată că NU trebuie să bei LAPTE!

”Lactoza este o dizaharidă. Este esenţial să ştim că o parte din populaţie poate dezvolta o astfel de intoleranţă şi este destul de frecventă la copii. Unul dintre motivele pentru care se dezvoltă această intoleranţă este un motiv genetic, fireşte, deci o predispoziţie genetică. Şi nu în ultimul rând avem nevoie să ştim că atunci când diversificăm un copil, când alăptăm un copil, sunt paşi care îi pot modifica parcursul întregii vieţi”, a spus Valeria Herdea, potrivit Mediafax.

„Consumul nu cred că este o atât de mare problemă. Eu mi-aş dori să existe o societate în care să fie consumate mai multe legume, fructe, lactate de bună calitate, fireşte, lapte pasteurizat şi nu nepasteurizat pentru a evita riscul de infecţie. Şi nu în ultimul rând, atenţie, atunci când vorbim de riscul cardiovascular, vorbim de consumul de carne, în primul rând de grăsime animală”, a declarat dr. Valeria Herdea.

Citește și: Slujba de Înviere până la ora 2 noaptea. Scenariul vehiculat la întâlnirea între Cîţu şi reprezentanâii bisericilor!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*