Simona Radiș și Ancuța Bodnar, AUR în proba de dublu vâsle la JO 2020. Record olimpic!

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, AUR în proba de dublu vâsle la JO 2020. Simona Radiș și Ancuța Bodnar, vicecampioane mondiale și campioane europene, au dominat auroritar proba de dublu vâsle. Pe culoarul 4, al favoritelor, româncele au adus primul aur pentru România la Tokyo 2020.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, AUR în proba de dublu vâsle la JO 2020Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

JO 2020: România – Noua Zeelandă, meci decisiv. PROGRAM …IMAGINI IREALE de la JO 2020: Un antrenor îşi ia la palme sportiva …

Radiș și Bodnar au fost la un nivel uriaș, au avut un ritm perfect și au condus cursa încă de la început, distanțându-se constant de rivale pe durata celor 2.000 de metri! Noua Zeelandă a terminat pe locul 2, la peste 3 secunde de România, în timp ce Olanda a luat medalia de bronz. Favoritele probei,  Radiș și Bodnar au terminat cursa cu un timp de 6:41.03, stabilind un nou record olimpic!

România, pe locul 3 în finala B la 4 rame feminin

În finala B a probei de patru rame feminin (W4-), Mădălina Hegheș, Roxana Anghel, Elena Logofătu și Cristina Popescu au terminat pe locul 3. Astfel, la general, româncele au încheiat proba pe locul 9. Barca României a început bine cursa, luptând pentru prima poziție cu Statele Unite. După 1500 de metri, „tricolorele” erau pe 2, însă au pierdut ritmul pe final și au fost depășite de daneze.

România, pe locul 3 în finala B la dublu vâsle masculin

În finala B a probei de dublu vâsle masculin, Ionuț Prundeanu și Marian Enache au terminat pe locul 3. Astfel, aceștia se clasează la general pe locul 9. Cei doi români au avut un start slab, dar au terminat în forță și au ocupat locul 3, la doar trei sutimi de secundă față de Irlanda, care a venit pe 4. Rusia a câștigat finala, iar Noua Zeelandă a terminat pe 2. Sportivi români au o zi plină la Jocurile Olimpice. „Tricolorii” intră în competiție la canotaj, box, înot, fotbal și tir cu arcul.

Citește și…

„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*