Simona Halep, primele declaraţii după rapel: „Sunt mai liniştită. Nu am avut efecte adverse”

Simona Halep a făcut vineri primele declaraţii după ce a făcut a doua doză de vaccin, cu două zile mai devreme decât era programată, pentru a putea să plece în SUA, unde va pariticipa la turneul de la Miami.

„Sunt mai liniştită (n.r. – după vaccinare), am şi făcut virusul, deci mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în Statele Unite. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice, iar acum abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine”, a afirmat ea.Alte ArticolePablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv de la şefia CA …CTP, amenințat cu moartea de Gigi Becali! De la ce a pornit …Un star mondial vine să se lupte cu Simone Tempestini la Raliul …

Halep a explicat că a făcut rapelul la vaccinul Pfizer cu două zile mai devreme cu acordul medicilor, scrie Agerpres.

Simona Halep a cerut acordul medicilor pentru a face rapelul mai devreme

„Nu am avut reacţii adverse, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi face rapelul. Şi l-am făcut la 19 zile”, a adăugat ea.

Numărul 3 mondial a menţionat că nu ştie exact care vor fi restricţiile din Statele Unite în contextul pandemiei, dar a menţionat că pe timpul turneului de la Miami jucătorii se vor afla într-o bulă sanitară.

„Nu prea ştiu despre restricţii de acolo, dar ştiu că noi vom fi în ”bubble” (n.r. – bulă sanitară) şi sunt OK cu asta, pentru că aşa am fost la toate turneele de până acum, mai puţin câteva zile în Australia. Nu pot să zic că am o problemă mare, nu e confortabil, dar o să fie OK”, a mai afirmat ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep va participat în perioada 23 martie – 3 aprilie la turneul de la Miami. La ultima ediţie, cea din 2019, jucătoarea română a atins faza semifinalelor, când a fost învinsă cu 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova din Cehia.

Citeşte şi: Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv de la şefia CA al lui Dinamo. DDB, victorie uriaşă în instanţă!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*