Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh Barty: „Oh, Dumnezeule!”

Simona Halep are doi noi prieteni. Simona Halep a publicat o imagine adorabila pe Instagram cu cei doi caini, surprinzandu-i dormind. Intrebata ce nume vor purta, ea a raspuns: „Hachi si Benji!”.

Simona Halep are doi noi prieteniAlte ArticoleMarco Şovar a cucerit medalia de aur în proba de sabie a CM …DIGI SPORT ONLINE STREAM FCSB-CRAIOVA: 0-0FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0. Oltenii rămân departe …

Printre cei care i-a lasat Simonei un comentariu se Numara si liderul mondial, Ashleigh Barty i-a lasat un comentariu, spunand: „Oh, Dumnezeule!”.

De ce s-a vaccinat Simona Halep cu vaccinul Pfizer. Explicaţia medicului Valeriu Gheorghiţă

Simona Halep a primit a doua doză a vaccinului împotriva COVID-19, cu două zile mai devreme decât termenul la care era programată. Vineri, sportiva a plecat la Miami, primul turneu la care participă după Australian Open, şi a vrut să evite riscul de a prezenta reacții adverse în avion. „Sunt mai liniştită (n.r. – după vaccinare), am şi făcut virusul, deci mă simt mai confortabil decât în august şi de aceea mă duc în Statele Unite. A fost o pauză destul de lungă, dar m-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice, iar acum abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine”, a afirmat Simona Halep. Sportiva a mai explicat că a făcut rapelul la vaccinul Pfizer cu două zile mai devreme cu acordul medicilor.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*