Simona Halep a făcut rapelul de la Pfizer cu două zile mai devreme. Ce spune Beatrice Mahler despre consecinţe

Simona Halep a făcut rapelul cu două zile mai devreme. Sportiva a mers la Institutul Cantacuzino din Capitală, unde asistentele i-au administrat rapelul de la Pfizer cu două zile mai devreme decât era prevăzut, deoarece urmează să plece vineri la Miami şi vrea să evite riscul de a prezenta reacții adverse în avion.

Simona Halep a făcut rapelul cu două zile mai devremeAlte ArticoleClotilde Armand, decizie importantă legată de Rapid. Dumitru …Importanța evenimentelor sportive pentru mass-mediaBiletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbalul ne livrează profitul | …

În mod normal, rapelul celor care se vaccinează cu Pfizer se face la 21 de zile distanță de la prima doză. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Dr. Marius Nasta”, a explicat pentru GSP ipostaza în care s-a regăsit Simona Halep. „Nu, nici vorbă de riscuri! Există o marjă de plus minus câteva zile în situații excepționale, care pot permite administrarea dozei mai devreme, cu atât mai mult cu cât știm că Simona Halep a trecut și prin infecție. Ea își face un rapel de siguranță, ca să aibă un număr de anticorpi suficient de mare. Nu sunt probleme”, a declarat Beatrice Mahler.

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin” FOTO

Simona Halep a sărit peste competițiile din ultima lună din cauza unor probleme medicale la spate. Românca nu a mai concurat de pe 16 februarie, când Serena Williams a învins-o în sferturile de finală de la Australian Open, scor 3-6, 3-6. „Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren”, a declarat Simona Halep.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*