Simona Gherghe trece prin momente dificile cu fetița ei. „Situația e oarecum disperată!”

Simona Gherghe trece prin momente dificile cu fetița ei. Din cauza pandemiei de coronavirus, Ana a fost nevoită să stea acasă. După această perioadă, bucuria că Ana va merge la grădiniță era neîncăpătoare în sufletul Simonei Gherghe. Totul s-a schimbat însă din cauza numărului foarte mare de infectări din ultima săptămână, astfel că grădinița din Voluntari a fost închisă!

Simona Gherghe trece prin momente dificile cu fetița eiAlte ArticoleAdriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la protestele anti-restricții. …Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit …Victor Piţurcă a dezvăluit secretul tinereţii: Ce mănâncă …

„Noi avem următoarea situație. Știți că Ana a început grădiniță, a avut o acomodare lină, fără probleme, program mult, doar că de mâine se va închide grădinița, pentru că în Voluntari s-a instituit carantină”, a spus Simona Gherghe, care a anunțat că nu mai are nici bonă: „Suntem într-o situație ușor disperată, pentru că noi nu mai avem bonă, iar mamaia va trebui să rămână cu amândoi copiii”.

Ce spune Simona Gherghe despre al treilea copil. Vedeta de la Antena 1 îşi caută bonă: „Sper să fie un om bun, un om cumsecade”

Vedeta a mai dezvăluit că mai mulți membri ai familiei o vor ajuta cu privire la această dificultate întâmpinată. „O să o ajute Răzvan cât poate, la fel și tataia, dar sper doar ca această carantină să dureze două săptămâni și să li se permită insituțiilor de învățământ preșcolar să se deschidă, pentru că altfel va fi foarte dificil. Eu nu lipsesc mult de acasă și de aceea am ales programul acesta la serviciu, dar chiar și așa va fi dificil”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*