Silvio Berlusconi, internare suspectă, cu o zi înaintea procesului. Fostul premier e în spital pentru a treia oară în şapte luni

Un colaborator apropropiat a al fostului premier a declarat că nu sunt motive serioase de îngrijorare însă acesta nu va putea participa la niciun eveniment public in viitorul apropiat. Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, trebuia sa apara astazi in faţa unei instanţe din Milano care judecă un dosar în care este implicat, după cum scrie agenţia Reuters.

Silvio Berlusconi a mai fost internat in spital in septembrie anul trecut după ce s-a infectat şi a fost tratat pentru Covid 19.Alte ArticoleHaos în pandemie. Germania renunţă brusc la carantina de Paşte, …Lovitură de teatru, Hong Kong şi Macao au suspendat vaccinările …Record de morţi de Covid în Brazilia, peste 3.200 într-o singură …

De asemenea, la mijlocul lunii ianuarie, Silvio Berlusconi a fost internat de urgență într-un spital din Monte Carlo din cauza unor probleme cardiace. Silvio Berlusconi se afla în orașul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când a avut această problemă cardiacă.

Citeşte şi „Medicul lui Berlusconi” şochează: „Clinic, COVID nu mai există în Italia. Încetaţi să mai terorizaţi această ţară”

Medicul fostului premier, Alberto Zangrillo, a declarat că Berlusconi a fost internat de urgență într-un spital din apropiere, pentru că ar fi fost riscant să fie adus înapoi în Italia.

Berlusconi a fost contaminat cu noul coronavirus în luna septembrie şi a fost internat cu pneumonie în spitalul San Raffaele din Milano. Atunci, fostul prim-ministru a declarat, la ieșirea din spital, că „a fost poate cea mai dificilă încercare a vieţii mele”.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost premier al Italiei în trei rânduri, ultima dată în perioada 2008-2011.

Citeşte şi Gigi Becali refuză să fie comparat cu Berlusconi: „Eu nu sunt ca el, să-mi pun păr în cap şi operaţii pe faţă”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*