Serghei Mizil spune adevărul despre ce s-a întâmplat între Oana Mizil şi Marian Vanghelie: „Acum mă uit la ea, se joacă cu copilul”

Serghei Mizil a confirmat varianta fostului primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, care a declarat că nu a agresat-o pe soţia sa, ci a fost vorba doar de o ceartă în urma căreia Oana Mizil ar fi avut un puseu de tensiune.

Marian Vanghelie, la rândul său, spune că nu s-a întâmplat nimic grav şi că el şi soţia sa se pregătesc să plece în concediu pe litoral, ceea ce ar urma să demonstreze că totul este în regulă în familia lor.Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Ionuț Dolănescu, revedere emoționantă cu mama sa Maria Ciobanu, …Costi Alecu, supranumit „Regele criptomonedelor”, …

Oana Mizil a ajuns la spital, sâmbătă seara. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale și împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis de către autorități un ordin de restricție ce are regim provizoriu.

Serghei Mizil a vorbit despre starea de sănătate a nepoatei sale, confirmând pentru sursa citată spusele fostului edil Vanghelie.

„Noi avem curțile una lângă alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru Gandul.ro.

Marian Vanghelie, despre scandalul cu Oana Mizil: „N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat”

Marian Vanghelie a dezvăluit pentru Antena3 că se pregătește să meargă la mare cu iubita sa, iar toată lumea poate să se convingă, atunci, că Oana nu are probleme de sănătate.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou clip demenţial cu Jean-Claude Van Damme. Cum s-au filmat cei doi VIDEO

 

Citește și…

„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*