Şefa secţiei ATI de la Colentina trage un semnal de alarmă: „Este o atitudine deliberată, de o inconştienţă criminală, care duce la decese”

Şefa secţiei ATI a Spitalului Colentina trage un semnal de alarmă în ce priveşte persoanele care ignoră simptomele, stând cât mai mult timp fără tratament, astfel ajungând la spital cu forme grave, care necesită internarea la Terapie Intensivă.

”Nu sunt de vină oamenii care sunt disperați de frică, lipsa locurilor de muncă, izolare, depresii, spectrul foametei și a crizei. Ei au nevoie să creadă în „minuni”;  se agață de orice speranță.Alte ArticoleBilanţ vaccinare 23 martie 2021. Creşte ritmul, 58.000 de români …Suceava, judeţul cu cea mai mică rată de vaccinare anti-covid …Valeriu Gheorghiţă: Aproximativ 145.000 de angajaţi din învăţământ …

De vină sunt cei care cu bună știință i-au înrăit și i-au asmuțit contra doctorilor, fără nici un fel de discernământ , împroșcând venin și ură, băgându-le în cap că oamenii sunt omorâți la spital cu oxigen sau legați de pat.

Nu are rost să mai explic că cei ce fac asta nu sunt atât de proști sau de neinformați cât să nu știe ce se întâmplă în toată lumea cu această boală. Este o atitudine deliberată, de o inconștiență criminală, care duce la decese și mai multe. S-a deschis ieri un pavilion în care se lucrase două săptămâni la instalația electrică și în care existau 7 paturi ATI, cu tot ce trebuie. CNCCI avea deja o listă de așteptare și ne-a trimis 7 pacienți; în 3 ore umplându-se terapia intensivă.

Şefa secţiei ATI de la Colentina: „Pacienţii stau acasă, crezând idioţeniile propagate de unii formatori de opinie”

Toți cei 7 pacienți erau dintre cei ce au stat acasă 7-10 zile de la debutul simptomelor, crezând idioțeniile propagate  de unii formatori de opinie potrivit cărora virusul nu există. Toți au ajuns apoi la camerele de gardă din diverse spitale unde au stat zile, cu saturații extrem de mici, cu afectări pulmonare de peste 70%. Cui ajută toate tâmpeniile debitate de părerologi? Cum credeți că poți susține și vindeca plămânii ALBI  în proporție de 75%? Veniți și arătați-ne!”, a scris ea pe contul de Facebook.

”Da, 50% nici nu știu că au avut virusul, așa este, 45 % au forme ușoare sau medii de boală; dar cei 5%  care ajung în ATI  se luptă pentru fiecare respirație; este halucinant ce vedem, iar habarniștii au și nesimțirea să ne acuze că noi îi omorâm.

Păi noi îi luăm de pe stradă sau cum? Dacă ar fi bine, cum ar ajunge oamenii aceștia la urgențe, în UPU-uri, cu saturații sub 60%  și cu plămânii afectați 70-85%? Nici urgentiștii nu cred că merg din casă în casă să ridice oameni ca să îi pună pe ventilator că nu au ce face.

Oameni buni, înțeleg că sunteți afectați psihic de pandemie, toți suferim , dar faptul că ne faceți pe noi criminali NU AJUTĂ! Treziți-vă odată, toți cei cu putere de influențare a oamenilor simpli și nu mai semănați ură degeaba pt că veți avea pe conștiință multe decese. Purtarea măștilor în aglomerații nu a omorât pe nimeni”, a mai adăugat ea.

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiţă: Aproximativ 145.000 de angajaţi din învăţământ s-au vaccinat

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*