Secretul căsniciei Loredanei Groza. Ce îi face soțului său

Puțini știu care este secretul căsniciei Loredanei Groza. Intrebată constant pe rețelele de socializare despre secretul mariajului său, Loredana le-a mărturisit fanilor că secretul este să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine.
Loredana Groza are o căsnicie de invidiat, iar doamnele și domnișoarele o întreabă constant pe rețelele de socializare care este secretul.


Cum reușește să-l facă pe tatăl copilului ei să o iubească de 22 de ani încoace? Recent, artista le-a dezvaluit fanilor sai secretul mariajului.
Secretul căsniciei Loredanei Groza
Deși este o fire extrem de trasparentă, exuberantă și nebunatică atât în cadrul concertelor, cât și în emisiunile unde este prezentă, lucrurile stau altfel când vine vorba de viața personală.
Loredana Groza este în vizorul publicului de zeci de ani și continuă să fie una dintre cele mai mari artiste de la noi. A reușit ca de-a lungul timpului să se reinventeze, să atragă priviri și să le pună semne de întrebare celor care o privesc.
Cu toate astea, a reușit să separe bine viața profesională de cea personală, așa că fiica și soțul ei au rămas în urmă, așa cum și-au dorit.
Mulți o compară cu Madonna, dar viața amor.o.asă a româncei noastre n-a fost și nici nu va fi la fel de stufoasă și intrigantă precum cea a vedetei internaționale.
În cadrul unui interviu pentru viva.ro, a mărturisit că încearcă să fie o mamă bună și să devină mama de care copilul ei are nevoie.
Atunci când este acasă, vedeta încearcă să lase totul deoparte și să se dedice exclusiv familiei sale – gătește, face curat, dar nu se numește o gospodină ideală.

Vezi și:  Avem un mare Sfant în Ceruri, strigați cu tărie că vă aude !!!


Cunoscuta cântăreață a mai adăugat că soțul ei nu a fost niciodată gelos și că tocmai acest detaliu a contat chiar din momentul în care s-a decis că-i va fi partener.
„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *