Secretarul de stat Andrei Baciu îşi cere scuze pentru operaţiunea de la Spitalul Foişor: „Urgenţa impune o acţiune imediată. Acţiunea poate să fie imperfectă”

Secretarul de stat Andrei Baciu îşi cere scuze pacienţilor evacuaţi din Spitalul de Ortopedie Foişor şi aparţinătorilor acestora, explicând că situaţia epidemiologică din Bucureşti a impus această acţiune.

„Îmi cer scuze pacienților și aparținătorilor care au avut neplăceri. Situația e destul de importantă la nivelul Bucureștiului. Operațiunea a început la amiază. O facem pentru a veni în sprijinul altor pacienți. Sperăm ca disconfortul să fie cât mai mic.Alte ArticoleDiana Şoşoacă s-a dezlănţuit: „Cum îşi permite mizerabilul …EXCLUSIV Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă pentru a deveni …Pacienţi operaţi, scoşi noaptea afară pentru că spitalul …

Urgența impune o acțiune imediată. De multe ori acțiunea poate să fie imperfectă”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, în direct la postul Digi24.

Secretarul de stat Raed Arafat, acuzat de senatoarea Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă a răbufnit şi i-a acuzat direct pe Vlad Voiculescu şi Raed Arafat de această situaţie, spunând că Parchetul General ar trebui să se sesizeze din oficiu imediat şi să-l aresteze pe şeful DSU. Senatoarea a mai adăugat că este momentul ca toţi românii să iasă în stradă pentru a-şi apăra drepturile, în acest caz dreptul la sănătate, garantat de Constituţie.

„Am fost sunata. Domnul Raed Arafat, daca nu se sesizeaza acum Parchetul General sa mearga sa-l aresteze pentru crimele pe care le-a facut in sistemul medical, inseamna ca nu mai avem justitie. Cum isi permite mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic, sa-si bata joc de acesti oameni, dupa ce a bagat oamenii in saci?

Dupa operatie oamenii trebuie sa stea in mediu septic. Daca poporul roman nu iese in strada acum, inseamna ca suntem un popor de prosti, care isi merita soarta. Sa fie prostii prostilor, care stau sa-şi bata niste nenorociti joc de ei! Probabil ca mai trebuie sa mai duc in spate inca o lupta, impreuna cu cei cu care am mai dus, ca asa am ajuns si la inmormantari normale.

Intorceti-va toti cu fata spre Dumnezeu si intrebati-va daca e bine ce faceti, prin starea voastra comoda. Ministerul Sanatatii, daca a dat acest ordin de la Raed Arafat, este a nspea mia oara cand trebuie sa-si dea demisia. Oamenii astia au dosare penale de la mine, sunt inclusiv sume monstruoase.

Daca eu eram director la Foisor, eu acum rupeam ordinul. Dreptul la sanatate al cetatenilor este garantat.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Citeşte şi: Pacienţi operaţi, scoşi noaptea afară pentru că spitalul Foişor devine suport COVID. Scene incredibile în Capitală

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*