Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie 2021. Laura Dinu încearcă să îşi găsească calea

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE. După ce a absolvit Facultatea de Teatru în Londra, specialitate solo performing teatru film, a călătorit împreună cu colegii să predea teatru educațional. Au trecut prin Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit.

Citeşte şi: Ruslana Kurtas, Golden Buzz la Românii au talent. Numărul uluitor cu care a impresionat juriulAlte ArticoleNoi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela …Horoscop săptămânal Urania. Intrarea Soarelui şi a planetei …Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: „Sunt …

După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România. În urmă cu 5 luni s-a dus într-o mânăstire ca să se spovedească. A simțit nevoia sa mai stea așa ca a rămas acolo 5 luni cu gândul sa intre în ceata monahală.

Simțind că are o legatură puternică cu muzica, părintele duhovnic i-a spus să încerce să continue pe acest drum și, dacă nu simte ca o face fericită, să se întoarca la mânăstire. De la vârsta de 19 a rămas fără mamă, tatăl murise pe când avea 14 ani, Romaniiautalent.protv.ro.

Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE. Andra, taxată dur de Florin Călinescu

Andra a fost taxată de Florin Călinescu în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul „Chestiunea zilei” pe care l-a moderat în trecut la Pro TV.

Actorul a mărturisit că foarte multe vedete actale au trecut pragul emisiunii sale, precizând că unii fac mișto de el în momentul de față. Înțepătura a fost făcută la adresa soției lui Cătălin Măruță, care i-a fost invitată când era la începutul carierei muzicale.

Celebrul om de televiziune are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care modera emisiunea „Chestiunea zilei”, făcând o dezvăluire remarcabilă și despre un alt coleg de la Pro TV, Smiley, care spune că nu a fost invitat în show-ul de la Pro TV.  Florin Călinescu l-a contrazis pe Smiley căruia a ținut să-i reîmprospăteze memoria și i-a spus că a fost în emisiunea sa alături de trupa Simplu.

„Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a ținut să adauge colega sa de emisiune, Andra. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine! Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat actorul și juratul de la Pro TV. „Eu nu am fost”, a spus la rândul său Smiley. „Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a completat Florin Călinescu.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*