Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță: „E un fenomen”

Românii au talent 2021. „A fost ceva fantastic, fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun, niciodată. Nu pot să imaginez cum a fost posibil aşa ceva, este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăieşti la Românii au talent. E un fenomen, o nebunie. Efectiv, m-a lăsat cu gura căscată.

Ne-a zis la început că o să ne arate latura ei necontrolată şi s-a dovedit a fi molipsitoare. Mi-am lăsat simţurile să acţioneze. Am apăsat Golden Buzz-ul. Nu am lăsat colegii să mai spună nimic”, a declarat Alexandra Dinu.Alte ArticoleChefi la cuţite 2021. O jurnalistă olandeză a impresionat …Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: …Pepe rupe tăcerea de Oana Zăvoranu. Cum a prins-o că îl înşela …

Citeşte şi: Românii au talent 2021. David Dincă a impresionat cu melodia „Hallelujah”

Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță

Pasiunea ei cea mai mare e gimnastica acrobatică. Sora mai mare, de 16 ani, făcea gimnastică și a vrut și ea. La inceput i s-a părut foarte complicat și cu multe elemente.  Face gimnastică deja de 5 ani. Spune că sportul de performanță e greu și că trebuie să te mai abții de la a mânca nesănătos.

„Noi, acum, am intrat în visul tău şi empatizez de fiecare dată când văd un vis atât de frumos. Raisa are toate premisele să  devină o vedetă de generaţie nouă. Dacă performează la 11 ani în felul acesta, mă gândesc, peste câţiva ani, vom merge să plătim bilet pentru a o vedea pe scenele mari ale lumii„, au fost cuvintele Andrei.

Spune despre ea că e răsfățată și foarte emotivă. Când intră într-o încăpere cu mulți oameni necunoscuti, se blochează. La preselecții a uitat dansul, dar a improvizat și a scos-o la capăt. Îi mai place tenisul și fotbalul. Se uită la meciurile Craiovei cu tatăl ei. Stă mult pe TikTok, chiar și 3 ore, dar nu o mai lasă mama.

„Asta e frumos în viaţă, că până şi ceea ce pare imposibil, uneori se poate. Ne-a lăsat fără glas, practic. Te lasă puţin pe gânduri, ori pur şi simplu. Reacţia Alexandrei a fost super rapidă„, a spus Andi Moisescu, la Pro TV.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*