ROMANIA U21 – OLANDA U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Debut la Euro

ROMANIA U21 – OLANDA U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Naționala de tineret a României debutează miercuri seara la Campionatul European Under-21 contra Olandei, într-un meci care începe la ora 22.00.

Foştii componenţi ai echipei naţionale de tineret a României, care atingeau faza semifinalelor la EURO 2019, în prezent componenţi ai primei reprezentative, le-au transmis mesaje de încurajare fotbaliştilor care vor debuta, în această seară, la Campionatul European Under-21.Alte ArticoleBiletul zilei pariuri1x2.ro: România U21 – Olanda U21 …Campioană mondială la snowboard, moartă într-o avalanşă …Cristina Ich, şocată de obiceiurile „socrului” …

ROMANIA U21 – OLANDA U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR aici

Într-un clip video postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, portarul Ionuţ Radu le-a transmis jucătorilor naţionalei de tineret să nu le fie frică de nimeni la turneul final.

“Să aveţi foarte mare încredere în voi, să nu vă fie frică de nimeni. Sunt sigur că veţi trăi şi voi exact aceleaşi sentimente ca noi. Rezultatul pe care îl veţi obţine la EURO trebuie să vă motiveze în aşa fel încât să faceţi pasul la echipa mare. Vă urez multă baftă şi să aveţi încredere în voi”, a afirmat Ionuţ Radu.

anis Hagi le-a transmis să aibă curaj şi ambiţie, pentru că la un Campionat European se poate întâmpla orice. “A fost ceva unic în 2019, ceva ce nu mai trăisem. Îmi doresc să am din nou în viitor acea emoţie, acele sentimente de la Campionatul European. Le doresc multă baftă, curaj, ambiţie, sacrificiu. Pentru că la un Campionat European se poate întâmpla orice”, a menţionat Hagi.

Atacantul George Puşcaş a declarat că actualii componenţi ai lotului de tineret trebuie să profite de participarea la EURO 2021: “Nu pot să spun în cuvinte ce am trăit atunci. EURO 2019 a fost o experienţă unică, m-a făcut să înţeleg cât de important e un turneu final pentru echipa naţională şi suporterii echipei naţionale. Să profite de acest moment”.

La rândul său, Dennis Man le-a transmis baftă jucătorilor naţionalei U-21: “Turneul final de acum doi ani reprezintă o amintire foarte frumoasă. A fost un turneu foarte reuşit. Îmi voi aminti mereu cu drag acea perioadă. Le urez baftă, suntem alături de ei”.

ROMANIA U21 – OLANDA U21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR România, cu Ungaria, Germania și Olanda în grupă

Reprezentativa de fotbal Under-21 a României debutează astăzi, la Budapesta, în faza grupelor Campionatului European de tineret din Ungaria şi Slovenia programată între 24 şi 31 martie. România întâlneşte de la ora 22:00, selecţionata Olandei.

Distribuită în Grupa A, alături de ţara gazdă, Germania şi Olanda, selecţionata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Uj Bozsik.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: România U21 – Olanda U21 în prim-plan | Vezi cum pariem astăzi!

Programul complet al României U21:

24 martie, 22:00: România – Olanda

27 martie, 19:00: Ungaria – România

30 martie, 19:00: Germania – România

Primele două clasate ale fiecărei grupe se vor califica în faza eliminatorie a competiţiei care se va disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Deși în urmă cu doi ani, la Campionatul European din 2019, a fost folosit sistemul de arbitraj video, la ediția din acest an, UEFA a decis să nu mai apeleze la el. Forul de la UEFA a luat această hotărâre pentru a limita numărul de persoane implicate în organizarea partidei, având în vedere contextul pandemic.În 2019, România a beneficiat în trei rânduri de deciziile VAR. S-a întâmplat de două ori în meciul cu Croația, când am deschis scorul din penalty, și la golul de 4-1 marcat de Adi Petre. De asemenea, în semifinale, cu Germania, am primit o lovitură de pedeapsă tot în urma unei analize VAR.

Mirel Rădoi a anunţat lotul României pentru partidele din preliminariile CM 2022

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*