Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. A murit înecată cu propriul sânge

Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. Nicu şi Florentina s-au cunoscut pe internet şi locuiau în Uphof, în Borgholzhausen din 2019.

Româncă din Germania, ucisă în bătaie de iubit. Caz şocantAlte ArticoleCarantină de cinci zile pentru cetăţenii UE care intră în …Sentinţă neaşteptată pentru firma care a pus pe piaţă medicamentul …Bunica lui Barack Obama a murit luni, la 99 de ani. Mesajul fostului …

Crima şocantă a avut loc în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, atunci când bărbatul şi-a pierdut firea în cearta cu iubita lui. S-a năpustit asupra femeii şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. Deşi Florentina îl implora să se oprească, Nicu era orbit de furie.  doborât-o cu o ploaie de lovituri, potrivit Adevărul.ro. 

Femeia a fost găsită moartă a doua zi de un vecin. Jurnaliştii germani citează surse din cadrul anchetei care susţin că Florentina a suferit un traumatism craniocerebral masiv, cu pierderi de sânge considerabile şi a murit înecată cu propriul sânge.

Citeşte şi Crimă în Rusia. O studentă a fost torturată şi ucisă de iubitul ei. Autorităţile au crezut că este doar de o ceartă

Presa germană relatează că iniţial bărbatul a recunoscut că şi-a ucis iubita pentru că l-ar fi înşelat şi i-ar fi insultat copiii.

„Vă rog, vreau să mă ucideţi”, le-a cerut el nemţilor. Apoi, şi-a schimbat declaraţia. A spus că totul  e de fapt o înscenare „pusă la cale de domnii din România”. De asemenea, a mai precizat că Florentina i-ar cerut să-i rupă nasul pentru a obţine bani de la „domnii români”, după care ar fi împins-o. A mai spus şi că a îmbrăţişat-o ca să nu urle de durere şi că, probabil, ea s-a sufocat din cauza îmbrăţişării.

Câteva luni mai târziu, Curtea Regională Bielfeld l-a achitat pe român şi a stabilit că îi lipseşte discernământul şi nu se poate controla, din cauza bolii de care suferă, schizofrenie paranoidă.

„Nu putem, nu vrem şi nu trebuie să te învinovăţim, legea interzice o pedeapsă. Eşti bolnav şi trebuie să fii tratat”, a spus judecătorul.

Românul a negat că ar suferi de o boală şi a încercat să fugă, afirmând că este victima unui sistem care i-a furat sufletul şi a vrut să-l omoare. A fost internat în cele din urmă într-o clinică de psihiatrie, dar avocaţii săi au depus recurs, iar cazul a ajuns în ultima instanţă la Curtea Federală de Justiţie din Karlsruhe. Magistraţii din Karlsruhe au menţinut însă decizia colegilor de la Bielfeld, astfel că Nicolae va rămâne internat într-o clinică de psihiatrie pe termen nedeterminat.

Citeşte şi Crimă între frați în Botoșani! Totul a degenerat după ce unul a băut diluant

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*