Relația incredibilă dintre Nelu Ploişteanu și Gigi Becali. Ce melodie prefera patronul lui FCSB

Relația incredibilă dintre Nelu Ploişteanu și Gigi Becali. Nelu Ploieșteanu a murit din cauza COVID-19 la vârsta de 70 de ani, după ce a fost internat în stare gravă în ultimele două săptămâni. Marele artist i-a fost alături lui Gigi Becali chiar și când latifundiarul din Pipera a intrat la închisoare.

Relația incredibilă dintre Nelu Ploişteanu și Gigi BecaliAlte ArticoleNelu Ploieşteanu şi-a prevestit moartea: „Eu zic că …Românca de 29 de ani, din Deva, cercetată în Dubai pentru …Nelu Ploieşteanu, înmormântat după protocolul Covid: „Cu …

„Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu când Gigi Becali se afla la închisoare. Mai mult, Gigi Becali avea trei melodii dragi sufletului de la marele artist Nelu Ploieșteanu: „Vagabondul vieţii mele”, „Când eram în vremea mea” şi „Căpitane de judeţ”, scrie ProSport.

EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”

Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

La 16 decembrie 1950 avea să se nască Nelu Ploieșteanu sau Ion Dumitrache pe numele său din buletin. Acesta cânta încă de la vârsta de 18 ani, însă în noaptea de 1 spre 2 aprilie a decedat la Spitalul Floreasca, unde era intubat la terapie intensivă. Corpul său n-a putut să lupte cu noul coronavirus, însă rămâne în memoria românilor și datorită colaborărilor pe care le-a avut cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache.

Nelu Ploieşteanu şi-a prevestit moartea: „Eu zic că dacă mâine se termină, e soare afară, nu-mi pare rău”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*