Rareş Bogdan l-a sunat pe ministrul Lucian Bode, deranjat de modul în care jandarmii au intervenit într-un local în care lua masa cu familia: Sunt civil şi vreau să trăiesc printre civili

Rareş Bogdan s-a arătat deranjat de prezenţa unor jandarmi în uniformă în weekend la o terasă din Bucureşti la care politicianul lua masa alături de familia lui.

Alte ArticoleFlorin Cîțu a anulat întâlnirea cu Marcel Ciolacu, după …Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia …Rareş Bogdan îl ameninţă pe Ludovic Orban: „Va avea …

„Eram cu familia pe terasă. Eu înţeleg foarte bine şi susţin total forţele de ordine şi respectarea regulilor. Mi-aş dori foarte mult, spre exemplu, ca forţele de ordine să fie prezente vineri, sâmbătă, în anumite locuri din Bucureşti sau de pe Litoral, unde restaurantele se transformă în cluburi. Acolo ar trebui să intre, să intre în modalitatea în care au făcut-o în anumite locuri din Bucureşti. Adică, e normal să fie DSP, e normal să fie organele de control să verifice acete, număr de mese, dacă sunt respectate regulile pandemiei, dar nu văd de ce într-un loc unde se află oameni cu familiile, cu copiii trebuie să vină în uniformă. Dacă voiam să mănânc alături de oameni în uniformă, mă făceam poliţit, militar sau sereist sau altceva. Sunt civil şi vreau să trăiesc printre civili”, a povestit europarlamentarul Rareş Bogdan, după şedinţa conducerii liberalilor.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îl ameninţă pe Ludovic Orban: „Va avea un contracandidat foarte puternic!”. Război în PNL

Eurodeputatul PNL afirmă că jandarmii puteau să stea în parcare, iar dacă cineva era recalcitrant, atunci puteau fi chemaţi.

„Îi respect pe poliţişti, dar puteau să stea în parcare, iar dacă cineva era recalcitrant, respectiv şefii localurilor nu prezentau documente atunci puteau veni din maşinile respective. Mie mi s-a părut intimidare nu pentru noi neapărat, ci pentru ei. În pandemie regulile pentru HoReCa au fost înfiorătoare. (…) Acum cei din Horeca trebuie ajutaţi. Noi suntem partid liberal, susţinem iniţiativa privată cu capital autohton. Poate oamenii au rămas cu ideea că sunt anul trecut şi era normal să intre în condiţiile acestea”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Rareş Bogdan dă de pământ cu Nicuşor Dan. „Să înveţe că nu mai e singur pe teren. Nu e un loc al orgoliilor”

Întrebat dacă are ceva să-i reproşeze ceva ministrului Internelor Lucian Bode, Rareş Bogdan a răspuns că „nu am să-i reproşez nimic”.

„Doar l-am rugat pe dânsul, pe dl Despescu şi noului şef al Poliţiei Române să le explice celor din subordine că pot fi extrem de eficienţi când sunt derapaje noaptea, dacă nu le ştiu ei, o să le spun eu unde, şi să încerce să vină cu mai puţin în uniforme pe terasele din Herăstru sau din Bucureştila ora 14.00. (…) Am vorbit aseară cu dl. Bode, de două ori. O să vorbesc cu el fără probleme”, adaugă Bogdan.

El precizează că ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a întrebat unde se află, dar că nu a dorit să îi dea această informaţie: „ Eu nu am făcut altceva decât să informez. Eu nu am cerut să intervină, Nici nu am spus unde e localul. M-a întrebat şi i-am spus că nu vreau să-i zic, pentru că nu e cazul meu particular”.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

ANCOM a lansat o nouă versiune a platformei de monitorizare a radiaţiilor emise de antenele de telecomunicaţii

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*