Raluca Turcan: Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect

Raluca Turcan, ministrul Muncii, afirmă că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute. „A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, susţine Turcan.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente şi în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a afirmat Raluca Turcan, miercuri, într-o postare pe Facebook.Alte ArticoleLista politicienilor care au ignorat regulile din pandemie şi …Gabriela Firea îi cere premierului să o demită pe Raluca Turcan: …Parlamentari AUR, la uşa lui Lucian Bode. Cer întrevedere „urgentă” …

Ea a adăugat că îşi asumă criticile, dar a reclamat şi manipulările apărute în acest context.

„Înţeleg criticile şi mi le asum, dar trebuie să explic şi manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acţiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată şi direcţia vădit manipulatoare a acestei situaţii”, a susţinut Raluca Turcan.

Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului,…

Posted by Raluca Turcan on Wednesday, March 31, 2021

Ea a reiterat că este important ca regulile să fie respectate. „Este important să respectăm toţi regulile, este important să rămânem prudenţi şi să ne protejăm sănătatea noastră şi pe a celor din jurul nostru. Înţeleg că oamenii au obosit cu toţii, dar trebuie să rămânem prudenţi şi să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a conchis Turcan.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus.

Lista politicienilor care au ignorat regulile din pandemie şi nu au purtat mască. Ministrul Bode anunţă sancţiuni

Parlamentarii AUR au descins la Ministerul Muncii: i-au dus Ralucăi Turcan măști

Parlamentarii AUR au mers la Ministerul Muncii, să îi ducă acesteia măști. „De ce impun populației ceea ce ei nu pot menține. Sunt niște restricții aberante, de asta se revoltă românii. Sunt niște restricții aberante, de asta am venit la Ministerul Muncii să îi aducem măști doamnei Raluca Turcan”, a declarat George Simion în fața Ministerului Muncii.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*