PSD, reacţie după ce Cîţu a anunţat că economia „duduie”: „Un ultim spectacol al delirului. Ei se laudă şi economia se scufundă”

PSD a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, după ce premierul demis, Florin Cîţu, a susţinut într-o conferinţă de presă, astăzi, că „bunăstarea românilor se simte deja”. „Ei se laudă și economia se scufundă”, au scris social-democraţii într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Florin Cîţu, după evaluarea pozitivă făcută de agenţiile de rating americane: „În curând toţi românii vor simţi bunăstare”Alte Articole

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, …

Florin Cîţu, după evaluarea pozitivă făcută de agenţiile …Orban, atacuri în rafală la adresa preşedintelui: „România …

Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică ”

Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!

Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!

Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!

Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!

În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!

DEJA AI SCUFUNDAT BARCA!

Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!

Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, scrie liderul PSD pe Facebook.

Agenţiile internaţionale de evaluare financiară au reconfirmat ratingul României. Dan Vîlceanu: Reprezintă o dovadă a încrederii partenerilor externi

„Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ţine de patologie, că «românii vor simţi la facturile din această iarnă creşterea economică». Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluţie! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu şi bani!  Şi nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!”, a mai scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe Facebook.

Florin Cîţu a declarat sâmbătă, după ce Agenţia de rating Standard&Poor’s a menţinut ratingul de ţară al României la stabil, iar Moody’s l-al îmbunătăţit de la negativ la stabil, că în ciuda tuturor ştirilor alarmiste, România merge în direcţia bună şi nu în cea greşită.

Acesta a mai transmis că România este obligată să continue în această direcţie şi să nu intre pe mâna populiştilor şi a demagogilor.

„Aceste două agenţii văd parcursul bun pe care a intrat economia României, dar mai ales văd perspective stabile. Suntem înconjuraţi de atâtea ştiri, dezinformă şi ştiri alarmiste, analizele acestor agenţii de rating independente arată că măsurile pe care le-am luat şi ceea ce arătăm că vrem să facem în perioada următoare sunt bune şi duc la stabilizarea economiei. Această creştere de la perspectivă negativă la stabilă este o confirmare că lucrurile merg într-o direcţie bună. Acest lucru ne obligă să continuăm în acestă direcţie şi ne mai obligă la ceva, să nu lăsăm România să intre pe mâna populiştilor, a demagogilor care în ultimii 30 de ani doar au mimat reforme şi nu au avut curajul să facă aceste reforme”, a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a mai menţionat că în ciuda tuturor ştirilor alarmiste România merge în direcţia bună, nu în cea greşită.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*