Proprietarul Pro TV, Petr Kellner, a murit în accidentul aviatic din Alaska

Proprietarul Pro TV, Petr Kellner, a murit în accidentul aviatic din Alaska, scrie Mediafax. Cel puţin cinci persoane au murit, iar alta a fost rănită după ce un elicopter s-a prăbuşit în zona unui gheţar din statul american Alaska, afirmă surse citate de postul ABC News.

Proprietarul Pro TV, Petr Kellner, a muritAlte ArticoleEXCLUSIV. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri despre fina Cornelia …Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul …Lasa un pahar cu apa, sare si otet in camera 24 de ore si vezi …

Accidentul aerian a avut loc în zona Gheţarului Knik, situat la 80 de kilometri est de oraşul Anchorage. Nu este clar dacă elicopterul s-a prăbuşit pe gheţar sau în apropierea acestuia.

Citeşte şi: Tragedie aviatică, elicopter prăbuşit. Aparatul transporta vaccinuri anti-Covid

Echipele de intervenţie au localizat duminică după-amiază (în cursul nopţii de duminică spre luni, ora României) resturile elicopterului şi au găsit cinci persoane decedate şi un rănit.

Persoana rănită este în stare gravă şi a fost transportată urgent la spital.

Accidentul aerian este investigat de Oficiul american pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB).

Elicopterul probabil efectua un zbor turistic în zona Gheţarului Knik, situat în partea de nord a Munţilor Chugach.

Cine a fost Petr Kellner?

Petr Kellner deţine fondul de investiţii PPF, care a mai făcut afaceri în România în ultimii 15 ani. În acest moment, fondul deţine două clădiri de birouri lângă guvern: Metropolis şi Crystal Tower.

PPF a plătit grupului american AT&T 1,1 mld. dolari pentru această tranzacţie.

Acţiunile CME sunt tranzacţionate pe bursa americană Nasdaq şi pe bursa de la Praga.

Postul de televiziune Pro TV a fost înfiinţat la începutul anilor ’90 de către Adrian Sârbu, împreună cu Ronald Lauder, cel care controla atunci grupul CME.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*