Prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după 7 ani. NFT viral cu patronul OTV

Prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după 7 ani. Jurnalistul a găsit o modalitate inedită prin care să se facă auzit, prin sistemul NFT (Non Fungible Token). Acesta este este un jeton de pe blockchain care este unic. Majoritatea NFT-uri fac parte din blockchainul Ethereum, care este o criptomonedă.

NFT reprezintă un lucru/ o acţiune unică, ce poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează. Se organizează o licitaţie, oricine poate cumpăra un NFT, dar originalul îl poate deține o singură persoană.Alte ArticoleEXCLUSIV Soţia tânărului de 35 de ani mort după rapel, declaraţii …Vladimir Putin s-a vaccinat marţi, fără să se precizeze cu …Paul Stănescu: „E un haos generalizat. Voiculescu se comportă …

Citeşte şi: Dan Diaconescu, lovit din nou de necazuri. Mama sa are grave probleme de sănătate

Prima înregistrare cu Dan Diaconescu, după 7 ani

Dan Diaconescu a uimit pe toată lumea, când a făcut anunţul pe această platformă. ”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, a mărturisit Dan Diaconescu, AICI.

„Primeste inregistarea video completa de aproximativ 4 minute, prima inregistrare dupa 7 ani cu „Vocea interzisa” a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din Romania. Dezvaluiri in exclusivitate despre singurul univers in care il puteti vedea pe Dan Diaconescu.

Doar una dintre cele 1918 copii contine un video in plus in care Dan Diaconescu dezvaluie un secret major al lui si doar acea persoana va detine in proprietate si va cunoaste acel secret

Formularul „X” , NFT-ul unic, singurul NFT cu continut secret ce pastreaza informatia ce distruge granitele interzisului , acest secret criptat va avea un unic propietar, iar acel propietar poti fi tu! -Dan Diaconescu va oferi NFT–ul UNIC, dintre cele 1918 copii listate, castigatatorului, celui care va avea norocul sa aiba drept de propietate asupra senzationalului secret, personal, privind in ochi omul cu care isi imparte taina vietii sale”, se arată în descriptorul canalului său.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*