Pepe face dezvăluiri fără perdea! Cum a descoperit că era înșelat de Oana Zăvoranu pe vremea când erau căsătoriți

Pepe a spus adevărul despre relația pe care a avut-o în urmă cu mai mulți ani cu Oana Zăvoranu. Artistul nu s-a ferit să vorbească deschis despre momentul în care a prins-o pe fosta soție în timp ce îl înșela cu alt bărbat.

Oana Zăvoranu l-a înșelat pe Pepe cu Tudy, pe numele său real Tudor Ionescu, fostul viceprimar al Capitalei. Incidentul a provocat un adevărat scandal între cei doi la acea vreme și nu a fost ferit deloc de ochii presei.Alte ArticoleMara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă: „Catanga …Verişoara Corneliei Catanga a răbufnit la înmormântarea artistei: …Cum scăpăm de kilogramele în plus acumulate în perioada pandemiei. …

Acum, Pepe a povestit fără nicio problemă ce s-a întâmplat atunci între el și Oana și cum a descoperit că l-a înșelat.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că a mai fost acolo, dar ieșea singură.

La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon.

Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis: Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul? M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis: Băi boss…oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe, și am plecat”, a povestit Pepe în video, postat pe YouTube.

Citiți și Pepe a spus tot adevărul despre relația cu Raluca Pastramă. Au existat sau nu agresiuni fizice

Citiți și Ce avere a primit Oana Zăvoranu de la mama sa! Vedeta a cheltuit milioane de euro

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*