Patronul echipei Olympique Marseille şi soţia sa, snopiţi în bătaie şi jefuiţi în propria casă. Hoţii voiau să ştie „unde e comoara”

Patronul echipei Olympique Marseille, Bernard Tapie (78 de ani), şi soţia sa, Dominique (70 de ani) dormeau în momentul în care patru indivizi au trecut de agenţii de securitate şi au dat buzna în locuinţa magnatului, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Agresorii au tras-o de păr pe Dominique Tapie, soţia lui Bernard Tapie, pentru că „voiau să ştie unde este comoara”, a declarat primarul din Combs-La-Ville, Guy Geoffroy, pentru agenţia AFP, citată de BBC.Alte ArticoleItalia duce vaccinarea în biserici şi muzee. Campanie agresivă …Ungaria impune cenzura, în legătură cu vaccinarea. Publicaţiile, …Veste importantă pentru românii din Anglia. Toţi rezidenţii …

„Dar, desigur, nu exista nici o comoară, iar faptul că nu au găsit-o i-a făcut să fie și mai violenți”, a adăugat edilul francez.

Citeşte şi: Teste obligatorii şi controale aleatorii. Germania e îngrozită de creşterea numărului de cazuri din Franţa şi sporeşte restricţiile la frontieră

Patronul echipei Olympique Marseille şi soţia sa, snopiţi în bătaie şi jefuiţi. Care e starea miliardarului controversat

Bernard Tapie a fost lovit în cap cu o bâtă. Cei patru hoţi ar fi furat două ceasuri, inclusiv un Rolex, cercei, brățări și un inel. În momentul în care a reuşit să se elibereze, soţia lui Tapie a fugit la casa unui vecin şi a alertat Poliţia.

Olympique Marseille s-a ales cu răni în zona feţei, după ce a fost lovită de mai multe ori. Soţia patronului echipei Olympique Marseille a fost transportată la spital.

„E în stare bună”, a spus nepotul lui Tapie, Rodolphe Tapie, conform sursei citate.

În schimb, Bernard Tapie a refuzat să meargă la spital. „Este zguduit și foarte obosit”, a spus nepotul magnatului.

Bernard Tapie este un afacerist controversat în Franţa. Fostul proprietar al brandului Adidas, omul de afaceri deţine echipa de fotbal Olympique Marseille. De altfel, în anii ’90 a fost ministru pentru o scurtă perioadă. Tapie a făcut cinci luni la închisoare, în urma unor anchete de corupție și fraudă fiscală.

El este implicat într-un proces răsunător care are o miză de 470 de milioane de euro, sumă care i-a revenit în 2008, după ce şi-a vândut acţiunile din cadrul companiei Adidas.

Bernard Tapie suferă de cancer, iar prezentarea sa în instanţă a fost amânată anul trecut până în 2021 din motive de sănătate.

Citeşte şi: Carantină TOTALĂ în Franţa: Școlile vor fi închise, iar circulația pe timpul nopții va fi interzisă! Anunţul făcut de Macron

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*