Patron din Liga 1, internat cu Covid-19 la câteva zile după ce s-a vaccinat! „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea!”

Patron din Liga 1, internat cu Covid-19. Valeriu Iftime a fost internat și spune că se simte bine. Finanțatorul moldovenilor s-a vaccinat pe 9 martie cu prima doză de vaccin Pfizer, iar medicii spun că acesta este stabil în prezent și că, cel mai probabil, avea virusul în organism în momentul vaccinării, scrie Monitorul de Botoșani.

Patron din Liga 1, internat cu Covid-19Alte ArticoleAccidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la …Victor Ciutacu, după scandalul legat de vaccinarea Simonei Halep …Ion Țiriac a trimis-o pe Sorana Cîrstea la Olimpiada de la …

Patronul lui FC Botoșani a fost internat în Secția de Boli Infecțioase, starea lui fiind una bună. Afaceristul, în vârstă de 60 de ani, spune, însă, că preferă să fie precaut când e vorba de această boală și a dorit să fie sub supravegherea medicilor. „Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung!”, a spus Valeriu Iftime.

De ce s-a vaccinat Simona Halep cu vaccinul Pfizer. Explicaţia medicului Valeriu Gheorghiţă

Afaceristul botoșănean trage un semnal de alarmă, de pe patul de spital, legat de scepticismul unora cu privire la boală și reticența la vaccinare. „Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID-19! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*