Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi. Ceea ce a părut inițial un moft al doamnei Lis a fost, de fapt, o mare dorință, cât se poate de mare și de arzătoare. Aceea de a fi mamă. Și cum Dumnezeu n-a dat pe cale naturală, deși fostul primar al Capitalei are deja doi copii din prima căsnicie, Oana a făcut tot ceea ce a putut ca să-și îndeplinească visul. N-a încercat fertilizare in vitro, ci și-a depus dosarul ca să înfieze un copil. Și dacă pandemia a întârziat puțin procesul, Oana răsuflă ușurată: mult a fost, puțin a mai rămas. Și ca orice mamă care așteaptă un copil, nu contează că va fi fată sau băiat, ci sănătos să fie și să ajungă cât mai repede în noul său cămin.

Citeşte şi: Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Care este starea de sănătate a fostului primar al CapitaleiAlte ArticoleUntold şi Neversea, la un pas să fie reprogramate. Edy Chereji: …Luis Lazarus tună și fulgeră de pe patul de spital: „Băi …Oana Roman suferă de o afecţiune gravă. Poate fi fatală: …

În aşteptarea copilului, Oana și Viorel și-au umplut timpul cu pregătirile. Cum viitorul fiu sau fiică a soților Lis nu va fi clar un bebeluș, ci poate fi chiar un copil de grădiniță sau de școală, fostul primar general al Capitalei și nevasta lui îi aranjează camera. Prin bunăvoința lui Viorel, copilul adoptat are deja propriul loc în casă.

„Viorel a cedat camera lui pentru copil și mi s-a părut un gest minunat. Poate pare ciudat că încă nu există copilul, dar mie mi se pare normal să le faci dinainte, să nu te găsească nepregătit”, a declarat Oana Lis, potrivit Antena Stars.

Oana e fericită și are emoții cât cuprinde. Se așteaptă să devină mamă oricând. Mai ales că și-a luat deja certificatul de părinte adoptator, iar cum legea s-a schimbat – zice ea – actul este valabil pentru 5 ani de acum înainte. E sigură însă că nu va fi nevoită să aștepte chiar atât. Și e la fel de sigură că viața ei și a lui Viorel Lis va fi mult mai frumoasă de cât a fost până acum, cu un copil în casă.

Citeşte şi: Oana şi Viorel Lis vor adopta un copil. Demersurile sunt avansate şi camera este pregătită

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Toate județele și Capitala se mențin în scenariul verde. Rata de infectare în București este de 1,06

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*