O femeie vaccinată cu Pfizer a stat în spital două săptămâni FĂRĂ SĂ SE INFECTEZE cu COVID

O femeie vaccinată cu Pfizer a stat în spital două săptămâni FĂRĂ SĂ SE INFECTEZE cu COVID. Aceasta a fost nevoită să stea în spital alături de băiatul său cu sindromul DOWN care a suferit o intervenție chirurgicală și a fost depistat cu COVID. Cu toate că a stat într-o secție COVID și nu a purtat mască de protecție, femeia nu s-a infectat cu COVID.

Cei doi au fost transferați la secția de pneumologie Gârlași, care funcționează ca unitate pentru tratara pacienților COVID. Femeia a insistat să rămână în salon alături de fiul său, în condițiile în care este vaccinată cu serul produs de compania Pfizer. Multe cadre medicale nu credeau că pensionare poate rămâne imună în fața bolii, în condițiile în care era nevoită să stea într-o rezervă alături de fiul bolnav de COVID.Alte ArticoleBucureştiul şi nouă judeţe, în scenariul roşu. Număr mare …Flavia Groșan, pupată de un susţinător după audierea la …Bilanţ coronavirus 22 martie. Număr record de pacienţi la …

Citește și: Noi măsuri anti-COVID în Capitală. Nicuşor Dan: „Încercăm pe cât posibil să evităm carantinarea Bucureştiului”

Cadrele medicale au fost surprins când au venit să evalueze starea de sănătate a femeii care a petrecut atâta timp printre pacienții bolnavi de COVID. Toate testele femeii au fost negative, semn că vaccinul produs de Pfizer este unul eficient. Conform medicilor buzoieni, cazul pensionarei din Buzău ar fi prima expunere voluntară la COVID-19 după vaccinare, conform stiridebuzau.ro.

O femeie vaccinată cu Pfizer a stat în spital două săptămâni FĂRĂ SĂ SE INFECTEZE cu COVID

”Am avut o străngere de inimă când am aflat că mama își dorește să stea alături de fratele meu, în acel mediu cu viremie ridicată, însă am sperat că totuși va fi protejată de vaccin. S-a dovedit că am avut dreptate, deși nimeni nu spera să fie atât de eficient vaccinul. Cadrele medicale care cunosc cazul nostru sunt entuziamate la propriu, mai ales de când au văzut că vaccinul chiar funcționează”, a declarat fiica pensionarei.

Citește și: Bucureştiul şi nouă judeţe, în scenariul roşu. Număr mare de cazuri COVID-19 în Capitală

 

 

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*