O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! Clover a ridicat un cartier întreg în picioare. A umblat din ușă în ușă și a oprit mașinile pe stradă

O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! Clover, un ciobănesc de Maremma, i-a salvat viața stăpânei sale care a leșinat pe stradă, iar acum a devenit vedetă în Canada. Stăpâna sa a leșinat în timp ce își plimba cățelușa, iar patrupedul a intrat imediat în acțiune. „Tot ce îmi aduc aminte este că m-am trezit în ambulanţă şi eram de-a dreptul confunză şi mă gândeam: ce se întâmplă?”.

În momentul în care cățelușa a observat că stăpâna sa nu se mișca, Clover s-a eliberat din lesă și fără să ezite a trecut la acțiune. Aceasta s-a pus în mijlocul șoselei încercând să oprească o mașină, lucru pe care l-a și reușit.Alte ArticoleAngajaţii, ademeniţi cu prime de 500 de dolari să se vaccineze …Joe Biden ameninţă Coreea de Nord, după testul cu rachete …Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. …

Dryden Oatway a observat cum Clover stătea în mijlocul străzii și s-a oprit pentru a vedea ce se întâmplă, observând fata leșinată pe jos. ”A fost impresionant, câinele Clover mi-a blocat calea, m-a oprit din drum. S-a aşezat în mijlocul şoselei ca să oprească maşina. Aşa că am sunat la cea mai apropiată uşă cât am putut de repede. Am venit înapoi la ea şi am întors-o pe spate şi am încercat să îi ţin capul drept” , a declarat acesta.

Citește și: Cerere inedită în căsătorie la ISU Timiș! Cum a reușit un pompier să își emoționeze iubita până la lacrimi

O cățelușă și-a salvat stăpâna de la moarte! În tot acest timp, câinele a căutat întăriri. Imediat a atras atenţia unei alte persoane din apropiere, care a venit în ajutor. O ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii i-au acordat primul ajutor fetei. „Mă simt de zece ori mai în siguranţă. Ştiu că ea va fi acolo pentru mine”,  a declarat stăpâna lui Clover.

Căţeluşa este vedetă în presa internațională. Povestea ei a apărut inclusiv în publicații și la posturi de televiziune faimoase din Marea Britanie și din Statele Unite. În familie, Clover a devenit un erou.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea. Ce a păţit fostul lider PSD în închisoare! A făcut plângere!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*