Novak Djokovic, ţintă de scandal. S-au oferit 60.000 de euro pentru atragarea sa într-o capcană

Natalijei Scekic i-a fost oferită suma de 60.000 de euro, pentru o aventură înscenată cu Novak Djokovic. Tânăra nu doar că a refuzat, ci a făcut totul public, denunţând planul prin care s-a încercat atragerea liderului ATP în scandal.

„E adevărat că un tip m-a contactat. Îl cunosc din Londra şi l-am considerat serios. Sunt familiarizată cu munca lor şi sunt buni. Când mi-a cerut să ne vedem, am crezut că ne vedem pentru o oportunitate de muncă. Totuşi, pe măsură ce conversaţia a avansat, mi-am dat seama că nu mă priveşte. Am crezut că sunt filmată cu camera ascunsă, atunci când mi-a propus să-l seduc pe Novak şi să ne filmăm. Mi-a spus că pot primi 60.000 de euro pentru asta şi să călătoresc unde vreau. Am râs în speranţa că el va spune că e o glumă. M-am simţit ofensată şi umilită. Şi-au pregătit un plan diabolic. Mi s-a spus să mă duc cu Novak într-un loc retras şi să-l filmez„, a declarat Natalija Scekic, citată de New York Post.Alte ArticoleBiletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal …Simona Halep are doi noi prieteni. Reacţia rivalei Ashleigh …Marco Şovar a cucerit medalia de aur în proba de sabie a CM …

Citeşte şi Novak Djokovic a câştigat Australian Open 2021. Este al 18-lea său trofeu de Grand Slam, al nouălea la Melbourne

Novak Djokovic e căsătorit din 2014 cu Jelena, cei doi având împreună doi copii: Stefan – 6 ani, şi Tara – 3 ani.

„Înțeleg că este mai interesant pentru oameni să citească Nole și Jelena divorțează decât Nole și Jelena sunt îndrăgostiţi. Dar asta nu ne afectează pe Jelena și pe mine, pentru că ne iubim”, a comentat Djokovic, pe marginea acestui subiect.

Presa de scandal a remarcat însă că Jelena nu a fost în tribune la victoria soţului său la Wimbledon, în 2019.

Citeşte şi Ilie Năstase, reacţie fabuloasă despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open 2020. „Ce? Pe mine m-a apărat cineva?”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*