Noutăţi la modalitatea de programare la vaccinul antiCOVID. Anunţul făcut de Valeriu Gheorghiţă!

Noutăţi la modalitatea de programare la vaccinul antiCOVID. Valeriu Gheorghiţă spune că o persoană poate confirma programarea la centrul de vaccinare într-o perioadă de 24 de ore. Aceasta va primi o singură norificare princ are e înştiinţată că poate demara operaţiunea.

Noutăţi la modalitatea de programare la vaccinul antiCOVID. Anunţul făcut de Valeriu Gheorghiţă!Alte ArticoleAlte 92 de cazuri cu tulpina britanică în România, identificate …Creşte din nou incidenţa COVID-19 în Bucureşti. Autorităţile …Ziua în care România atinge apogeul. Specialistul Octavian …

Dacă nu confirmă în 24 de ore că se va prezenta la programare, persoana își va pierde locul rezervat și vor fi notificate alte persoane din lista de așteptare, iar persoana care nu a confirmat va trebui să se înscrie din nou pe listă și să aștepte să-i vină rândul pentru vaccinare.

„Am venit să trecem în revistă câteva noutăţi administrative în ceea ce priveşte modalitatea de programare a vaccinului antiCOVID. Am evaluat foarte atent, alături de colegii noştri de la telecomunicaţii speciale, procesul de înscriere pe listele de aşteptare şi de asemenea, procesul şi randamentul de confirmare al programărilor din lista de aşteptare.

Cifrele analizelor ne arată că interesul de a ne programa este foarte ridicat şi în centrele care se administrează vaccin de la compania Pfizer, rata de confirmare a programării de după notificare este de 85 şi 95%, care sunt programaţi pe lista de aşteptare.

Am luat decizia de a notifica o singură dată o persoană din lista de aşteptare, care va avea la dispoziţie timp de 24 de ore să îşi confirmre programarea respectivă. În cazul în care persoana notificată nu confirmă programarea în centrul de vaccinare în cele 24 de ore, vor fi notificate alte persoane din lista de aşteptare.”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a anunțat luni că, începând din această săptămână, va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet.

„Începând din această săptămână se va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet, în fiecare centru prin faptul că va creşte numărul de persoane programate pe flux.

Timpul de aşteptare pe listă se va reduce considerabil pentru că un număr mai mare de persoane vor fi preluate din lista de aşteptare şi vor fi alocate către programare”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiță: „Începând din această săptămână va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet” 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*