Noiva Do Cordeiro – Orașul Exclusiv Feminin Din Brazilia

Noiva do Cordeiro, un mic oraș situat pe dealurile Văii Belo din Brazilia, a devenit faimos datorită faptului că este singurul oraș din lume în care trăiesc doar femei. Cu o istorie unică și o comunitate puternică, această așezare a fost creată pentru femei, de către femei. Aici, femeile au propriile reguli și sistem de organizare a vieții și muncii și se bucură de libertate și independență.

Lupte, excluderi și visul unei locuințe speciale pentru sexul slab
La sfârșitul secolului al XIX-lea, Maria Senhorinha de Lima a fost expulzată din propria casă și apoi din oraș, alături de cinci generații următoare. Motivul acestei excluderi a fost faptul că Maria și-a înșelat soțul, luând decizia să cedeze sentimentelor și să îl părăsească pe bărbatul cu care a fost forțată să se căsătorească. Această acțiune a avut consecințe grave pentru Maria și descendenții săi, fiind chiar excomunicată din biserică.

Experiența tristă a fostului locuitor a determinat-o pe Maria Senhorinha de Lima să își imagineze un loc special pentru femei, unde acestea să găsească sprijin, înțelegere și unde conducerea să rămână în mâinile lor. Astfel, în 1891, a apărut micul orășel Noiva do Cordeiro în Brazilia. Inițial, reputația femeilor care s-au stabilit aici era dubioasă, fiind considerate reprezentante ale celei mai vechi profesii. Astăzi, peste 600 de femei trăiesc și lucrează în Noiva do Cordeiro, unde au creat o comunitate puternică și armonioasă.

Vezi și:  Ea Are 30 De Ani Și Este De Origine Română! El Este Un Milionar American În Vârstă De 63 De Ani. S-Au Căsătorit Din Dragoste.

Un regat feminin în plină expansiune
Noiva do Cordeiro este cu adevărat un regat feminin, unde femeile simt că au reușit să construiască o viață mai bună decât bărbații. Aici, sexul frumos are dreptul de a domina și de a-și organiza viața așa cum dorește. Femeile se simt libere și relaxate, și nu susțin relațiile între persoane de același sex. Cu toate acestea, este important de menționat că, deși trăiesc într-o comunitate exclusiv feminină, unele dintre femeile din Noiva do Cordeiro au soți și copii. Cu toate acestea, bărbații au acces în oraș doar în anumite zile și în conformitate cu un program strict.

Noiva do Cordeiro este un loc unic, plin de libertate și independență, unde femeile au reușit să creeze un mediu în care se simt puternice și sprijinite de comunitatea lor. Această așezare feminină se bucură de un sistem de organizare eficient, unde femeile își găsesc locul și își desfășoară activitățile în armonie. Orașul reprezintă un exemplu de succes în care femeile își conduc propria viață și comunitatea, demonstrând că pot fi independente și puternice într-o lume dominată de bărbați.

Vezi și:  Zanni, La Un Pas Să Fie ELIMINAT De La Survivor All Stars. Lovitură De Teatru În Show-Ul De La Pro TV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *