Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. Femeile sunt cele afectate!

Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. „Ciclul menstrual este un proces foarte flexibil și dinamic și reacţionează la o mulțime de lucruri diferite în viață, cum ar fi stresul, modificările fizice sau mentale, ori cele imune”, Lee, cercetător post-doctoral în divizia de științe a sănătății publice de la Universitatea din Școala de Medicină din Washington din St. Louis, a declarat astăzi că „ciclul menstrual ar trebui să răspundă și să se adapteze.”

Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. Femeile sunt cele afectate!Alte ArticoleAlexandru Rafila, sceptic privind folosirea TIR-urilor ca unităţi …BILANȚ VACCINARE 13 APRILIE. RECORD la vaccinare. Peste 76.000 …Vlad Voiculescu, după tragedia de la Victor Babeş: Am aflat …

„Ciclul menstrual este un proces foarte flexibil și dinamic și răspunde la o mulțime de lucruri diferite în viață, cum ar fi stresul, modificările fizice sau mentale sau imune”, Lee, cercetător post-doctoral în divizia de științe a sănătății publice de la Universitatea din Școala de Medicină din Washington din St. Louis, a declarat astăzi. „Ciclul menstrual ar trebui să răspundă și să se adapteze.”

Lee a vorbit informal cu colegii și prietenii despre perioadele lor și unele diferențe observate.

„Mai multe femei spus că au observat că menstruaţiile lor sunt doar puțin ciudate”, a explicat ea.

„Puțin după o săptămână după această primă doză de Moderna, s-a întâmplat ceva. Nu avusesem niciodată o perioadă atât de grea – nici măcar la 20 de ani când aveam un ciclu foarte greu”, a spus Clancy.

Citeşte şi: Germania, Spania, Franţa, Portugalia şi Italia au suspendat vaccinarea cu dozele produse de AstraZeneca. UE, tot mai sceptică în legătură cu vaccinul britanic-suedez UPDATE 

Clancy și-a împărtășit experiența pe Twitter și oamenii au răspuns cu propriile povești. Lee și Clancy și-au dat seama că trebuie să adune aceste informații într-un mod standardizat.

Schimbările par a fi de scurtă durată. Deși datele nu au fost analizate în urma sondajului, Lee a remarcat că oamenii au spus că neregulile lor menstruale par să dureze doar pentru ciclurile care urmează fotografiilor, potrivit today.com.

„Sunt două doze care, în general, vor ateriza pentru majoritatea oamenilor în cicluri diferite. Deci, s-ar putea să ajungeți să observați întreruperea pentru mai mult de un ciclu ”, a spus ea. „Suntem destul de siguri că este un lucru tranzitoriu foarte scurt.”

Citeşte şi: Medicamentul care poate înlocui vaccinul anti-COVID. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Are efecte secundare minime”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*