Noi detalii despre starea lui Nelu Ploieşteanu: „Situația este gravă. Plămânul lui nu mai avea elasticitate”

Noi detalii despre starea lui Nelu Ploieşteanu. Jurnalistul Florin Condurățeanu a oferit noi informații despre starea de sănătate a artistului, după ce a luat legătura cu medicii care se ocupă de acesta.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă. Fiica artistei a făcut declaraţii: „Doctorii sunt rezervaţi”Alte ArticoleCine este fiica doctoriţei Flavia Groşan. Tânăra locuieşte …Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată …Românii au talent LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 martie …

„Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea.

Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de ”plutire””, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu pentru Antena Stars.

Noi detalii despre starea lui Nelu Ploieşteanu

După ce s-a vehiculat că starea gravă în care se află acum Nelu Ploieșteanu este cauzată de refuzul acestuia de a se interna la timp, Florin Condurățeanu a mărturisit că nu se poate pronunța în această privință, mai ales că prietenul său se confrunta dinainte cu grave probleme de sănătate.

„Greu de spus. El a venit cu un aparat respirator foarte stricat, era fumător vechi. Plămânul lui nu mai avea elasticitate”, a mai spus jurnalistul.

Nelu Ploieșteanu, pe numele real Ion Dumitrache este unul dintre cei mai mari interpreți de muzică lăutărească din România.

Cele mai importante colaborări pe care l-a avut de-a lungul carierei sale impresionante au fost cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. A avut de multe ori ocazia să rămână în străinătate, dar a refuzat vehement, considerând că poate readuce în actualitatea muzica veche românească.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*