Nicoleta Voicu acuză probleme grave după infecţia cu Covid-19. „Sunt cu sabia deasupra capului!”

Nicoleta Voicu acuză probleme grave după infecţia cu Covid-19. Artista este gata să lase trecutul în urmă şi se gândească la multe reușite pe plan profesional, dar și pe plan personal. Din păcate, a rămas cu sechele grave după infecţia cu Covid-19.

Nicoleta Voicu acuză probleme grave după infecţia cu Covid-19. „Sunt cu sabia deasupra capului!”Alte Articole

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Prețul petrolului a explodat. Totul s-a datorat apariției variantei …Cum se face cel mai gustos vin fiert. Ce mirodenii nu ar trebui …

Nicoleta Voicu a trecut cu bine peste infecția cu Cobid-19, însă o problemă mai veche de sănătate îi dă mari bătăi de cap și acum. Este vorba despre simptomele pe care le resimte din cauza problemei de coagulare sângelui, multe vânătăi apărându-i pe corp, situație cu care se confruntă de o perioadă lungă de timp și care o pune la mare încercare.

Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea cu ochii”. Vedeta nu credea în coronavirus

„Momentan sunt bine, după perioada această de Covid-19. Cu acele vânătăi sunt niște probleme ce țin de coagularea sângelui, de frică să ajung în spital, am învățat să le țin sub control acasă, deși sunt cu sabia deasupra capului, m-am împrietenit cu moartea. Am căutat variante de tratamente naturiste și deja totul a devenit un mod de viață. Trebuie să nu mănânc prăjit, să beau aproape zilnic suc de struguri, trebuie să mănânc somon, avocado. În perioada de izolare am mâncat ce am avut și mi-au explodat iar pe corp vânătăile. Trebuie să mă țin și departe de toate subiectele care mă afectează pe sistem nervos. E foarte riscant, un cheag de sânge poate oricând să ajungă la creier, inimă sau plămâni și să fie fatal. Dar eu mi-am proiectat să trăiesc. Mă domină frica de a ajunge în spital, nu mai ai siguranță acolo, nici garanție, deși sunt convinsă că sunt și medici foarte buni. Încă nu am curaj să ajung la spital, deși există un tratament”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Fanatik.

Nicoleta Voicu, plină de vânătăi! Ce s-a întâmplat cu interpreta de muzică populară FOTO

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, bărbatul mai în vârstă decât ea cu 23 de ani, își spuneau „Adio!” acum doi ani, după o relație de iubire cu multe năbădăi. La momentul despărțirii, cei doi artiști și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, asta până când cântărețul i-a interzis să îi mai pronunțe numele, amenințând cu instanța!

„În momentul acesta am parte de cea mai liniștită perioadă din viața mea și cred că de aici încolo ar putea să apară o nouă relație. Până acum a fost prea multă agitație și chiar dacă mi-am dorit acest lucru, nu ar fi fost posibil. E bine să fie liniște prima dată, era multă dezordine”, a spus Nicoleta Voicu.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că Sărbătorile de Iarnă le va petrece în familie, pentru că a făcut pace și cu fiul ei, cu care nu mai vorbise de aproape doi ani, dar și cu părinții: „Suntem bine, suntem ok. Eu am învățat multe lucruri din experiența mea de viață. Las pe fiecare să facă cât simte, ca și în iubire. Degeaba stă un bărbat cu forța lângă tine, dacă în mintea și în sufletul lui plăcerea e în altă parte”.

Citește și…

ULTIMA ORA! Din pacate planeta se inchide! Inca o tara isi inchide complet granitele incepand chiar de ASTAZI…

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*