Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat, miercuri, în regim Covid-19. Fetele sale au refuzat să ridice astăzi sicriul de la INML

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat, miercuri, în regim Covid-19. Medicii legiști au confirmat că artistul era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino. Din acest motiv, familia a mers la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a ridica trupul lui Nelu Ploieșteanu, aflat într-un sicriu sigilat. Cele două fete s-au opus însă şi au refuzat să ridice trupul tatălui lor, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intenţionează să ridice trupul tatălui lor abia mâine, când va fi înmormântat.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat, miercuri, în regim Covid-19Alte ArticoleAlimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Îţi curăţă …Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Ce a spus despre …Actor din Harry Potter şi seria James Bond, răpus de o tumoră, …

Mai mulţi poliţişti au ajuns, marţi,  acasă la Nelu Ploieșteanu. Fiicele acestuia au ieșit și au stat de vorbă cu oamenii legii, scrie SpyNews. De altfel, fetele lui Nelu Ploieșteanu abia s-au întors de la INML, acolo unde au fost să ducă un costum cu care, cel mai probabil, va fi îmbrăcat artistul. De asemenea, familia a intrat și în posesia rezultatului autopsiei, care dovedește că Nelu Ploieșteanu a avut Covid-19 în momentul în care a murit. Inițial, înmormântarea artistului a fost amânată tocmai pentru că familia a vrut să știe dacă acesta mai avea sau nu Covid-19.

Rezultat autopsie: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul va fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2

Va fi înmormântat lângă fiul său

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*