Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la spital: „Este intubat, bolnav de Covid. Are plămânii afectaţi în proporţie de 70%”

Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la spital. Din păcate, coronavirusul l-a atins și pe marele artist. Starea artistului este destul de gravă, iar familia nu a reușit până acum să comunice cu el.

Cântăreţul de muzică lăutărească este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, pe secția de Terapie Intensivă, fiind intubat, iar plămânii lui sunt afectați în proporție de 70%. Familia maestrului nu are nicio veste despre acesta, iar Mara Bănică a făcut un apel către medici, cerându-le empatie.Alte ArticoleTania Budi a căzut în cap, de pe cal „A luat-o la galop, …Postul Paştelui 2021. Pot fi consumate fructe de mare în post?Dana Budeanu îl face praf pe Cîţu, după ce acesta l-a demis …

Citeşte şi: Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă. Fiica artistei a făcut declaraţii: „Doctorii sunt rezervaţi”

Nelu Ploieşteanu, în stare gravă la spital

„In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc.„, a scris pe Facebook, Mara Bănică.

In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de…

Publicată de Mara Banica pe Miercuri, 17 martie 2021

Nelu Ploieșteanu, pe numele real Ion Dumitrache este unul dintre cei mai mari interpreți de muzică lăutărească din România.

Cele mai importante colaborări pe care l-a avut de-a lungul carierei sale impresionante au fost cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. A avut de multe ori ocazia să rămână în străinătate, dar a refuzat vehement, considerând că poate readuce în actualitatea muzica veche românească.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*