Nelu Ploieşteanu a murit de Covid. Îndrăgitul cântăreţ avea 70 de ani

Nelu Ploieşteanu a murit vineri, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de către Mara Bănică pe o rețea de socializare. Pe fondul complicaţiilor generate de COVID-19, artistul ar fi fîăcut stop cardiac.

”Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua socială.Alte ArticoleAverea lui Nelu Ploieşteanu. Cui îi rămân banii regretatului …Dan Bittman spulberă deciziile autorităților: ”Doresc să …HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra. Dragoste în pandemie, …

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.

Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a povestit Mara Bănică.

Pe 18 martie 2021, vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus, fiind dus direct la Terapie Intensivă şi intubat. Una din fiicele lui Nelu Ploieșteanu anunţase că starea de sănătate a tatălui ei este foarte gravă. Iniţial, artistul a stat două zile în spital, după care a plecat acasă pentru 36 de ore, ca un gest de revoltă pentru că nu suporta masca de oxigen. A ajuns ulterior din nou la Spitalul Floreasca, având saturaţie de oxigen foarte mică.

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI

Vestea a fost confirmată și de reprezentanții SMURD, tot pe o rețea socială.  ”Din păcate, în această dimineață, maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!”, se arată pe pagina SMURD a unei rețele sociale.

Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă.

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre Cornelia Catanga: „Şi-a prevestit moartea”

Ion Dumitrache (născut pe 16 decembrie 1950, la Ciorani, Prahova), pe nume de scenă Nelu Ploieşteanu , a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România.

Nelu Ploieşteanu a avut 5 copii (4 fete şi un băiat). Băiatul, Mihai, a murit în aprilie 2018, la numai 32 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de tetrapareză spastică.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*