Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani. Are legatura cu o vindecare miraculoasa

Mircea Radu, pe care telespectatorii il vor revedea cu o noua emisiune, “Ie, Romanie”, tine toate posturile de peste an. Iar faptul ca in aceasta perioada cutreiera tara in lung si-n lat cu noua sa caravana, in cautare de fete frumoase si talente autentice, nu-l impiedica sa respecte si sa urmeze postul Pastelui care abia a inceput.

“Tin post de 12 ani, din 2006. Imi amintesc cum, la ultima deplasare cu caravana “Din dragoste”, in Italia, pentru ca se nimerise tot in postul Pastelui, mancarea mea de baza era paine cu rosii uscate si masline. O bunatate! Nu mi-este greu sa tin postul deloc. Si iti mai zic ceva.

Vezi și:  Lidia Buble, în doliu. Artista a pierdut un suflet drag: „Cum voi învăța să trăiesc...” 

Eu, care sunt un mare gurmand si mancator de carne, cand intru in post nu ma mai tenteaza nimic. Poti manca langa mine cea mai minunata pastramioara din lume. Nu ma intereseaza absolut deloc”, spune prezentatorul show-ului “Ie, Romanie”. Mircea a inceput sa tina post fara vreun motiv anume sau fara sa-si faca vreo ambitie din asta. Un oarecare factor declansator a existat insa. Un caz pe care l-a prezentat chiar la “Din dragoste”, emisiunea a carui gazda a fost vreme de multi ani.

O bunica a venit la emisiune sa-i faca o declaratie de dragoste propriului nepot. Copilul capatase o boala cu o evolutie rapida si un deznodamant previzibil si nefericit. Pe acel copil, bunica il ducea frecvent la manastire.

Vezi și:  Surpriză mare în viața a 5 zodii! Din septembrie, nimic nu va mai fi la fel pentru ele

Intr-una din zile, baietelul i-a promis lui Dumnezeu ca daca il scapa de boala, el se va duce in fiecare duminicã la Sfanta Liturghie, iar cand va fi mare se va face preot. Dupa patru ani de la diagnosticare, cand si-a repetat analizele, copilul numai avea nimic.

Mircea Radu a prezentat cazul atunci la “Din dragoste”, iar locul in care bunica i-a facut declaratia nepotului ei a avut loc la Manastirea Bujoreni, din judetul Vaslui.

“Pentru ca mai era doar o saptamana pana sa inceapa postul Pastelui, m-am interesat atunci, la manastire, ce presupune asta. Dupa ce am aflat, mi-am zis ca n-ar fi rau deloc sa incerc sa-l tin si eu. De atunci, il tin in fiecare an”, spune prezentatorul show-ului “Ie, Romanie”, de la Antena 1.

Vezi și:  Sfârșit dramatic pentru Florin Olar. Tânărul a murit la numai 20 de ani, pe câmpul unde lucra, în urma unui accident cumplit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *