Momentul care a emoționat o lume întreagă. Un câine labrador a salvat de la înec un pui de căprioară VIDEO

Un câine labrador, din Statele Unite, pe nume Harley, a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Câinele a văzut un pui de căprioară care se zbătea cu disperare în mijlocul unui lac și era în pericol să se înece. Fără să zăbovească prea mult, Harley a reacționat cu un instinct fantastic și s-a aruncat în apă ca să salveze micuța caprioară.

Stăpânii câinelui Harley, ambii veterani de război, au postat fotografii care îl arată pe patruped cum o apucă în gură pe micuța căprioară și înoată cu ea până o aduce în siguranță pe uscat și îl îngrijește. Deși lacul avea o adâncime considerabilă și curenții erau destul de puternici, câinele Harley a acționat ca un adevărat erou și și-a riscat viața pentru a aduce la mal puiul de căprioară.Alte ArticoleDan Bittman, sfaturi de viață pentru fiul său Patrick, care …Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte …Idilă de dragoste la Chefi la Cuțite. Antonia Ștefănescu …

Povestea dintre câinele labrador și puiul de căprioară a continuat, deoarece micuțul animal a dezvoltat un atașament aparte pentru Harley.  A doua zi dimineață, familia a observat că labradorul era neliniștit și se uita pe fereastră extrem de atent. Stăpânii câinelui au deschis ușa și auzit plânsetul puiului de căprioară, moment în care câinele a și fugit țintă în tufișuri, unde l-a regăsit pe micuț și a început să-l aline.

Harley a fost câine de terapie și a lucrat mult timp cu vârstnicii și cu copiii, notează Digi24.

Un câine și-a salvat stăpâna de la moarte

Câinele erou a salvat de la moarte un adolescent din SUA, care era în pericol de a fi mușcat de un șarpe. Patrupedul a suferit două mușcături grave și a ajuns în stare critică la veterinar.

Cîinele erou a salvat de la moarte o adolescentă din San Diego, SUA, după ce a împins-o pe fata de 18 ani din calea unui șarpe cu clopoței. Alex Loredo a povestit cum a fost speriată de sunetul specific făcut de șarpele cu clopoței, apoi a văzut că reptila se afla chiar sub masă.

Câinele labrador, Marley, a simțit pericolul în care se află stăpâna sa și a venit imediat în ajutor. Patrupedul a împins-o pe fată din calea șarpelui, apoi s-a așezat pe el.

„Înainte să fac vreo mișcare, Marley a dat buzna pe ușă, m-a împins și s-a pus între mine și șarpe. Inima mea s-a oprit, primul meu gând a fost: „Oh nu, o să-mi pierd cel mai bun prieten”, a declarat adolescenta.

Reptila a reușit să-l muște pe curajosul labrador Marley, de gât și de limbă, apoi reptila a dispărut.

Adolescenta, disperată, a căutat imediat ajutor și s-a îndreptat către un spital pentru animale.

„Inima îmi bătea puternic, nu știam ce o să se întâmple, sincer, credeam că Marley o să moară în mașină, în drum spre spital.”, a dezvăluit Alex Loredo. Fata a mai declarat că primul spital unde l-a dus pe cel mai bun prieten al său, Marley, nu aveau antivenin, așa că a fost nevoită să se ducă a un alt spital.” a dezvăluit adolescenta.

„Fața lui Marley a început să se umfle și avea probleme cu respirația, apoi a început să-i curgă sânge din gură. Încercam să fiu calm și să gândesc rapid, pentru că timpul nu era de partea noastră. A fost cel mai groaznic moment din viața mea.”, a mai adăugat fata.

Câinele erou, Marley, a rămas două nopți, internat în spital, iar acum patrupedul se simte bine. Adolescenta căreia i-a salvat viața a inițiat o strângere de fonduri pe internet pentru a achita costurile de îngrijire la veterinar, care se ridică la $12,000, titrează Daily Star.

Citește și…

Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID copii si adulti si se gasesc in comert! Mare atentie! Le ai si tu acasă

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie. Cât câștigați dacă alegeți acum cea mai bună ofertă concurențială

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*